Herhalde bu konuda en fazla yazıyı ben yazmışımdır. Vermiş olduğunuz siteye hızlıca bir göz attım. Rodajın en iyi pistte yapıldığı kısmı okudum detaylı olarak. Ben üreticilerin tavsiye ettiği rodajın motora zarar gelme olasılığını azaltmak için olduğunu söylemiştim. Çünkü bu kitapçıklar yeni bir motor sahibi olan insanın konu hakkında bilgisiz olduğu varsayılarak hazırlanıyor. Motoru iyi şekilde nasıl rodaj yapacağınız konusunda şimdiye kadar anlattıklarımın doğru olduğunu aşağıdaki yazıyı okuyunca daha iyi anlayabilirsiniz. Adamların dediği şey şu; "motoru zorlayın ama sıcaklığı da hep kontrol edin". Yani benim rodaj konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli şey dediğim sıcaklık olduğu.
On the Racetrack
Warm the engine up completely:
Do one easy lap to warm up your tires. Pit, turn off the bike & check for leaks or any safety problems. Take a normal 15 minute practice session and check the water temperature occasionally. The racetrack is the perfect environment to break in an engine !! The combination of acceleration and deceleration is just the ticket for sealing the rings.
Ancak Kürşat arkadaşım, ne olursa olsun mekanik olan herşeyin bir alışma süresi vardır. Teknoloji ne kadar gelişse de, yataklar arası boşluk mikron boyutunda da olsa belli bir alışma süresi var. Bu alışma süresinin kişinin motora alışması ile uzaktan yakından ilgisi yok.