- Motosikleti
- Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
- Konu Yazar
Yok değil abi, "İyi ki almışım" demek farklı "İyi ki varsın" demek farklı. Canlı/cansız kadar net bir fark, bence.Ben malimi seviyorum, bazilarini daha cok seviyorumsadece makinalar ama duygusal bag kurmak da normal.
Geçen karda ben de açık bıraktım motoru, neyse hava iyileşti benim de çıkmam gerekti motorla. Yav kontağa yerleştirdim anahtarı ama kilidi bile açamıyorum.. Dedim heralde içinde su dondu falan, neyse kettle'dan sıcak-ılık su vardı döktüm, yok. Anahtarı kırmadan aklıma geldi bir bakayım nette belki birisi yaşamıştır diye, neyse bu forum yine; yazmışlar işte içine WD-40 sık diye. Dedim en kötü hiç bir işe yaramaz deneyelim. Abartı abartı sıktım, besmele ile döndürdüm, ÇAAAAAT sesiyle birlikte kontak döndüBenim motosikletim öyle kolay kolay çalışmaz, yanına gidip ilk önce 4 kere squat yapacaksınız ama squat yaparken Still Got The Blues 3.45-4.00 arası çalarken marş basacaksınız.
Eğer çalışmazsa squatı yanlış yapıyorsunuz veya şarkının farklı versiyonunu açtınız.
Bir ara Spontini kar-yağmur sularından ötürü marş motorunun şasesi oksit yapmıştı ve kimi zaman çalıştırmayı denediğim zaman marş almıyordu. Şase kablosunu hareket ettirmek gerekiyor (çekiçle vurmak çözüyordu) veya skuterin üstünde tepinerek çalıştırıyordum.
Özetle, çalışmayan motosiklet yoktur, ilgi isteyen motosiklet vardır.