Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Ben malimi seviyorum, bazilarini daha cok seviyorum😂 sadece makinalar ama duygusal bag kurmak da normal.
Yok değil abi, "İyi ki almışım" demek farklı "İyi ki varsın" demek farklı. Canlı/cansız kadar net bir fark, bence. :)
Benim motosikletim öyle kolay kolay çalışmaz, yanına gidip ilk önce 4 kere squat yapacaksınız ama squat yaparken Still Got The Blues 3.45-4.00 arası çalarken marş basacaksınız.

Eğer çalışmazsa squatı yanlış yapıyorsunuz veya şarkının farklı versiyonunu açtınız. :D

Bir ara Spontini kar-yağmur sularından ötürü marş motorunun şasesi oksit yapmıştı ve kimi zaman çalıştırmayı denediğim zaman marş almıyordu. Şase kablosunu hareket ettirmek gerekiyor (çekiçle vurmak çözüyordu) veya skuterin üstünde tepinerek çalıştırıyordum.
Geçen karda ben de açık bıraktım motoru, neyse hava iyileşti benim de çıkmam gerekti motorla. Yav kontağa yerleştirdim anahtarı ama kilidi bile açamıyorum.. Dedim heralde içinde su dondu falan, neyse kettle'dan sıcak-ılık su vardı döktüm, yok. Anahtarı kırmadan aklıma geldi bir bakayım nette belki birisi yaşamıştır diye, neyse bu forum yine; yazmışlar işte içine WD-40 sık diye. Dedim en kötü hiç bir işe yaramaz deneyelim. Abartı abartı sıktım, besmele ile döndürdüm, ÇAAAAAT sesiyle birlikte kontak döndü :D İçim gitti o seste ama kırık yok, tıkırtı yok tertemiz çalıştı alet.

Özetle, çalışmayan motosiklet yoktur, ilgi isteyen motosiklet vardır.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Benim motosikletim öyle kolay kolay çalışmaz, yanına gidip ilk önce 4 kere squat yapacaksınız ama squat yaparken Still Got The Blues 3.45-4.00 arası çalarken marş basacaksınız.

Eğer çalışmazsa squatı yanlış yapıyorsunuz veya şarkının farklı versiyonunu açtınız. :D

Bir ara Spontini kar-yağmur sularından ötürü marş motorunun şasesi oksit yapmıştı ve kimi zaman çalıştırmayı denediğim zaman marş almıyordu. Şase kablosunu hareket ettirmek gerekiyor (çekiçle vurmak çözüyordu) veya skuterin üstünde tepinerek çalıştırıyordum.
Yazik garibim😂

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Bu konu çok su kaldırır.
Motorlarımız sevmek başka bir şey, çeşitli motorları kullanmayı ve onlara sahip olmayı istemek başka bir şeydir.
Aynı durum otomobiller için de pekala geçerli olabiliyor.
2010 model 2 litre 260K de arabaya biniyorum ve bu yıl sonu satmazsam 5 yıl olacak. Beni hiç rahatsız etmiyor mesela, aman değiştireyim de şunu alayım demiyorum ama 30 lu yaşlarımda bunu yapıyordum, 6 ay - 12 ay ara ile araç değiştirirdim.
Şimdi biraz benzer biraz farklı olarak bunu motosiklet sahipliğinde yaşıyorum.
Advanture motora sahibim, retro bir naked motora sahibim ama bir tane de Supersport motor almak istiyorum hatta yanına da bir tane 150 cc scooter da almak istiyorum çünkü scooterımı da çok özledim, hepsinin hazzı bambaşka ve hepsine canım ne zaman isterse binmek istiyorum. Bu beni maymun işhatlı yapmıyor, motorları çok sevmemle alakalı bir durum olduğunu iyi biliyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Yok değil abi, "İyi ki almışım" demek farklı "İyi ki varsın" demek farklı. Canlı/cansız kadar net bir fark, bence. :)

Geçen karda ben de açık bıraktım motoru, neyse hava iyileşti benim de çıkmam gerekti motorla. Yav kontağa yerleştirdim anahtarı ama kilidi bile açamıyorum.. Dedim heralde içinde su dondu falan, neyse kettle'dan sıcak-ılık su vardı döktüm, yok. Anahtarı kırmadan aklıma geldi bir bakayım nette belki birisi yaşamıştır diye, neyse bu forum yine; yazmışlar işte içine WD-40 sık diye. Dedim en kötü hiç bir işe yaramaz deneyelim. Abartı abartı sıktım, besmele ile döndürdüm, ÇAAAAAT sesiyle birlikte kontak döndü :D İçim gitti o seste ama kırık yok, tıkırtı yok tertemiz çalıştı alet.

Özetle, çalışmayan motosiklet yoktur, ilgi isteyen motosiklet vardır.
Hepimiz ilgi gösteriyoruz ama gösterdiğimiz tarzlar farklı, siz WD-40 sıkıp beklerken ben tekmeliyorum, yüz vermemek gerek. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi düşene bir tekmede ben vuruyorum. :D

F54

Yaw niye sürekli br şey alıp satmak zorunda olalım ki. Bak forumda kaç kişiyiz. Bir grup kurarız. 6 ayda bir motorları sırayla değiştiririz. :D
Böylece tek motor alarak 20 farklı motoru kullanabiliriz.
Motorları CC bazında veya KW bazında yada türüne göre kategorize ederiz. Herkes kendine bir grup belirler. Aynı kategorideki kişiler ile motorları değiştiririz. :D :D :D :D
Hatta üstüne fark verip üst kategoriye bile geçeriz. :D :D :D :D ::D
benim olacağım grupta kimse afrika'yı beğenmez sonuçta honda öyle bir marka libidomuzu düşürüyorMUŞ tabi bunu hiç kullanmayanlar söylüyor :ROFLMAO:
avrupa malı motora binince dim direk geziliyormuş:LOL: ben onların yalancısıyım
gece rahat uyuyabiliyorlar bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar