Rockwell bot

Katılım
13 Tem 2014
Mesajlar
110
Rockwell luck air yazlık bot nasıldır arkadaşlar? Bütçe kısıtlı malum yaz gelmeden eksikleri gidermek istiyorum. Uygun fiyata başka bot tavsiyesi de verebilirsiniz. Bir de netten nerden alınır Sivas'ta maalesef seçenek yok... Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ben bulamadım. Şimdiden teşekkürler ...
 
Katılım
23 Ocak 2017
Mesajlar
307
Ben de bu botu almayı düşünüyorum ama bazıları illa çizme diyor, daha uzunlarını tercih edin diyorlar yani. Ama onlar da yazın giyilecek gibi değil. Full fileli spor ayakkabı ile zor duruyorum yazın. Rockwell iş görür mü arkadaşlar, yoksa illa da çizme mi? :)
 
Katılım
8 Mar 2015
Mesajlar
375
Normal ayakkabıya göre illaki koruyacaktır fakat Allah korusun ayak bölgesinde bir kırık hayatınız boyunca en iyi ihtimalle topal gezmenize neden olabilir. Gülü seven dikenine katlanır kendinizi riske atmayın.
 
Katılım
27 May 2008
Mesajlar
5
Taraflı yorumlara güvenerek ben aldım pişman oldum, yazlık modelini aldım kalıp sorunu vardı yanlardan bombelik ve kırılma yaptı kışlık model ile değişim yapıldı onda da aynı sorun var. Anladım ki bu botlar makinelerde hazır yapılıyor ve kalıp kullanılmıyor bundan dolayı ayağı sarmadığı için yanlardan ezilme oluyor ve ayağa rahatsızlık veriyor günlük kullanılacak bir ürün değil sağlamlık görünürlük güzel ama çok rahatsız ayağınızda düz bir kaln bir kutu taşıyormuş hissi veriyor, hakiki deri değil emitasyon bu sebeple fiyatı yüksek çünkü emitasyon bot fiyatları 40 - 50 TL bizde ayakkabı üreticisiyiz biz hakiki deri özel tasarım ayakkabı yapıyoruz bu fiyattan daha aşağıya karar sizin motosiklete çok biniyorsanız biraz fazla verip daha kaliteli ürün alın herkes tutturmuş yerli üretim destek verin yabancılara para vermeyin arkadaşlar o zaman YDS bu botun üreticisi daha kalite ürün çıkarsın fiyatını uygun tutsun alalım yerli üretime destek verelim bizde parayı sokaktan bulmuyoruz.
 
Katılım
13 May 2016
Mesajlar
146
Var mi bu botu baska kullanan. Falco diye bir italyan markasi var yazlik modelleri guzel ama koruma rockwelle gore sifir. Dianese in street modelini inceleyemedim ama bu günlük kullanilan modellerin mi korumalari cok az. Bilgisi olan varsa sevinirim
 
Katılım
20 May 2017
Mesajlar
26
motoplustan 190 liraya aldım. bot çok güzel ve rahat kesinlikle tavsiye ederim. terletme yapmadı, her yerli malı hem güvenli. en yakın alternatifi TCX STREET onun ön koruması yok ve fiyatı 800 lira civarında.
 
Katılım
22 Eyl 2016
Mesajlar
20
Ben de kullanıyorum yazlık modelini, normalde 43 yada 43,5 giyerim bu ayakkabıyı da 43 aldım, hafif bol geldi ama 42 alıpta sıkmasını istemedim. Ne kadar kalitesiz de dense, deri değil de dense spor ayakkabıyla binmekten çok çok daha güvenli bence. 3-4 saat ayağımda kullandım bi rahatsızlık hissetmedim. Saygılar.
 

orh

Katılım
17 Mar 2014
Mesajlar
269
bende kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim gerçi bütçem buna yetti hiç yoktan iyidir diye aldım siyah kotla çok şık duruyor ayakkabı
 
Katılım
28 Kas 2014
Mesajlar
69
yarın gidip deneyerek almayı düşünüyordum ama yine de deneyeceğim en ufak bir rahatsızlık verirse zaten almam birde CE onaylı değil galiba
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
29 Haz 2020
Mesajlar
937
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam gencler,uzun yol icin tur botum var dize kadar uzun...
sehir ici kullanim icin kisa ayakkabi ariyorum...
Ucuz olsun istedim.4riders joker yada bull kullanan varmi...
Diger secenek rockwell luke ayakkabilar...
İkisinden birini sececegim.onceligim guvenlik ve rahatlik
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst