Rocken Coke Konvoyu Buraya

Denizli İl Temsilcisi
Anti

:rendeer:
johny' Alıntı:
su anti olayina tav oluyorum sahsi görüsüm....
Cünkü gelen gruplara bakinca umrumda kapitalizmdi zirtti zorttu olmuyor...ben müzik adamıyım.severim dinlerim calarim.24 saat müzik...yatarken dahi acik...o bakimdan rnc dierlerinede...politik yani umrumda deil:)
Arkadaşlar bu organizasyonu coca cola organize ediyo gitmiyor bazı arkadaşlar ve anti olayları oluyor bu organizasyonu cola turka düzenleseydi yine gitmicektiniz bu anti düşüncesini beyninize soknlar türkiyenin gelişmesini istemeyen toplumdur
BİZ BU FESTİVALE MÜZİK İÇİN GİDYORUZ COCA COLA İÇİN DEĞİL...

kapitalistlerin düzenlediği organizasyonda rock ruhu bulunmaaaaz nokta
vlad1462 ve MeTaL_MoRguE yalnız değilsiniz (gerçi 2 kişi olduğunuzdan yalnız olmanız imkansız da :p )

barisarock u da parali yapsinlar, gidenlerin yarisi da gelmez, rockncoke a gider. ya da rockncoke bedava olsun, barisarock takilerin eksiksiz tamami oraya akar.
bi iceride kolaya hayir propaganda filan yapmiyolar mi, olduruyolar beni :D hangimiz kola icmiyo arkadaslar?
madem o kadar yerli sermayeden yanasiniz, yerli motor yerli ekipman kullanin!! ben de barisarock a gidecektim sadece sevdigim adamlar calicak diye. sanki orda calanlari rockncoke a cagirsalar calmiyacaklar :D

Evet ama paranla rezil olmuyorsun barışarock da.Para veriyorsun,temiz !tuvalet,süper dayaklık badigardlar,-affınıza sığınarak- ebesinin nikahı festival alanı,pahalı yiyecek,kız grupları(geçen senekiler süperdi ayrı),baba paralı çakma bohemler de hediyesi.Red hot gelse giderdim yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar