Rock Müzik Hakkında

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem nerden aklıma getirdiniz yahu?

Kaç senedir unutmaya çalışıyorum şu klibi.

Müslüm kürü bile uyguladım geçmedi.

Başlasın kabuslar yine...:pale:

[YT]9onc0toLGjU[/YT]

Yansın dünya yannnsıııınnnnn!!!!!

bu başlık ölmemişmiydi :) bu saatte buraya ekleyebileceğim tek parça :)
guns and roses dont cry 'dır :)

[YT]_Ns59Bmqpms[/YT]

Ciddenşöyle salğam bir grup gelse de kendimizden geçsek.Be seneki Rockn Coke bence fiyaskoydu.Dört gözle gelmesini beklediğim grup:Iron Maiden.Fear of the dark'ı kim unutabilir ki!!!

metallica geliyo :)

lakin gidenler cenaze törenine gidiyo olucak

Son düzenleme:
................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

aslında müzikleri çok hoşuma gidiyo,fakat bide şu garip yaratık gibi resimleride olmasaa:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dt seven pek yoktur burda zannımca ?

vardır olmaz mı? mesela ben, mötley crüe seven var mı acaba =) bence çok güzel parçaları var :)

arkadaslar rock müzık hayatta dınleyemem ben sızede olur mu bılemm kendımı garıp hıssedıyorum aradan bı ınce tiz ses sankı benı rahasız edıyor nesı varmıs RaP ' ımın fıstık gıbı muzık hele sago denınce akan sular durur :)

::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::

forever rock :p ::xrock::

my.php
[/URL][/IMG]

satriani ve steve vai...:cat: gerisine bakmam bile:mrgreen:

aslında rock dinlemem ama indie rock ve punk rock severim..indie rock olarak libertines,babyshambles,pete doherty tarzı dinlerim punk rock a girersek arşivim çok geniş ne yazıcagımı bilemedim rancid,dropkick murphys,pennywise tarzı severim

arkadaslar rock müzık hayatta dınleyemem ben sızede olur mu bılemm kendımı garıp hıssedıyorum aradan bı ınce tiz ses sankı benı rahasız edıyor nesı varmıs RaP ' ımın fıstık gıbı muzık hele sago denınce akan sular durur :)

bence hiç zıt müzikler çarpıştırmayı değmez ama şunu diyim nota vardır,vokallerde güzel ses vardır(sebastian back,bruce dickinson,james hetfield,rob halford,yavuz çetin vs vs)bas ve elektro gitaristler enstrmanını tanır(gam nota armoni bilgileri vardır.)davulcular tekniktir ve çalınması sanıldığı kadar kolay değildir(çok iyi el ayak kordinasyonu ister,ritim kalıplarını bilir,metronomun ne olduğunu bilir ve kaçırmamaya çalışır)uğraş isteyen müziktir düz ritim üzerine şarkı söylemek basittir ve her sesten insan söyler(sesi güzel yada çirkin olsun):cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 AM ----------

anam ben pinkfloyd u unutmuşum lanet olsun!! :)

aman hocam tövbe de kraldır onlar kralllllll taparım kendilerine :cat::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar