Rock Müzik Hakkında

evet korn'dan da dinledim.. harikulade söylemiş gerçekten ağzına sağlık..
pink floydun 1967'den 1994'e bütün albümleri mevcut..
kendileri hakkında yorum yapamıcam yapamıyorum kelime bulamıyorum..
özellikle the wall albümünün -ki pf yi ben o albümle tanıdım- insanüstü bi çabanın ürünü olduğu kanaatindeyim..

çok güsel isimler söylemiş herkes burda ama hemen hepsi yabancı bence son zamanlarda türk rockıda es geçmemek lazım tavsiye ederim almora ve catafalque dinlenmesi gereken gruplar bence ....

çok güsel isimler söylemiş herkes burda ama hemen hepsi yabancı bence son zamanlarda türk rockıda es geçmemek lazım tavsiye ederim almora ve catafalque dinlenmesi gereken gruplar bence ....
catafalque-archangel's torch
almora-king almora..

devam edersek tavsiye edilebilecek grup-kişi-şarkılar
direc-t, cem köksal, mavi sakalın iki yol şarkısı güzeldir, haykonun son albümü güzel olmuş bertaraf et i beğendim, radical noise, zakkum, anima da güzel gruptur bir de bunlardan fa minör mızıkayı tavsiye ederim güzel şarkıdır o da, replikasta sağlam gruptur ayrıca..
uzar gider liste şimdi başlasak yazmaya şu şarkı şu şarkı oho ama tavsiye edebilceğiniz güzel rock şarkılar varsa slow da olabilir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim hemde yeni şarkılar öğreniriz..

edit:isteyen arkadaşlarla şarkı paylaşımıda yapabiliriz hatta :)

"babazula-bir sana bir de bana" şiDDetle tavsiye olunur,
çok severim kendilerini hatta taksimde canlı canlı dinlemeye gittim.. inanılmazlar:queen:.. hele dansözleri yok mu her seferinde nerden buluyolar anlamıyorum::149::.. gerçi bi aralar sitelerinde görmüştüm dansözler başvuruyor aralarından seçiyolardı..

ayrıca madem biraz tarz deiştirdik bi de nekropsiyi tavsiye edeyim efsane adlı şarkıları güzeldir..:)

Eveet nekropsiyi ailecek biliriz, dinleriz, severiz .. hatta zeytnlirock fest e gtme nedenlerimizden olup aynı zamanda dinlemeden dönmemize neden olan yan etkenlerde vardır tabi .. burdan ne çıkıyor alkol kötü bişe :p

güzel bi anınızda varmış nekropsiyle ilgili ne güzel :) konserlerede gidemioz artıkk.. iyice ruhumuz dinginleşior mu ne.. şöle coşturcak birileri gelse de dinlesek coşsak uçsak:queen:

güzel bi anınızda varmış nekropsiyle ilgili ne güzel :) konserlerede gidemioz artıkk.. iyice ruhumuz dinginleşior mu ne.. şöle coşturcak birileri gelse de dinlesek coşsak uçsak:queen:
Ciddenşöyle salğam bir grup gelse de kendimizden geçsek.Be seneki Rockn Coke bence fiyaskoydu.Dört gözle gelmesini beklediğim grup:Iron Maiden.Fear of the dark'ı kim unutabilir ki!!!

Son dünemde trash metalden git gide alternatif ve progresife kayıyorum ben de :) Özünde hepsi rock ama :)

Şarkılarda derinlik arayanlar için Tool'u tavsiye ederim.

Cinderella nasıl bir gruptur diye soranlar için geliyor, "Heart break station" :cherry:

R3N paşa sen izle özellikle :p

[YT]FfflwMD4joM[/YT]

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
pro aşağıda yayınlayacağım parça seninkini döver :p

[YT]QrD1hjjex5Y[/YT]

Motosikleti
zevk meselesidir ama yanından bile geçemez sato
piyasa bir metal grubun piyasa örneklerini sunmayınız burda :p
gerçek bir rock grubundan gerçek rock müzik:

[YT]6Nsy1Z4y2vE[/YT]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anam ben pinkfloyd u unutmuşum lanet olsun!! :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ferdi Özbeğen,Ümit Besen,Sibel Can,Ankaralı Faruk'dan sonra klasik müzik ille de deep Purple.Hem de 44 yaşındaykene.
Anlayın aganız nebiçim evrim geçirmiş:)

Motosikleti
maksat vatandaş kaliteli müzük dinlesin
rick springfield- rock of life

[YT]WSN2i0OaioU[/YT]

Hoşlandığım kız rock metal karışık müzikler dinliyo en çok tokio hoteli seviyo, grupta bill kaulitz diye bir herif var ama adam demeye bin şahit lazım:mrgreen::mrgreen:
Rock müzik dinlemeyenler ama gürültü kaldırabilenler için konserleri tavsiye ediyorum gayet hoş oluyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
rock müzikle pek aram yok ama..

marlyn manson = sweet dream..( çok severim)
(sadece müziği seviyom kliple alakam yok korkuyorum heriften)
[YT]3iuve2OjY_8[/YT]

bıde şu var sevdiğim..

drowning pool = tear away

[YT]UAqIDysOcZQ[/YT]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar