rmz 125t-22 de ki sorunum ne ?

slm arkadaşlar. scooter 125 lik motorumun aküsü bitmişti. elden marş almıyordu. yeni akü aldım ve o sorun ortadan kalktı. 2-3 gün sorunsun şekilde kullandım. dün çalıştırayım derken motoru marş alıyo fakat ateşlemiyodu. 1-2-3 derken şimdi sadece ''gırc" diye tek bi sefer ses çıkıyor . sorun yine akü mü yoksa buji de mi ? ayak marşıyla çalıştırabiliyorum fakat bu sorun ne ? motor hakkında pek bi bilgim yok bu yüzden konu açma gereği duydum

büyük olasılıkla motorun şarj etmiyor bi öçüm yap surun otaya çıkacaktır kolay gelsin

motorun farlarında herhangi bir güç kaybını gösteren belirti yok ama :S ölçümü tamircide yaptrcaz sanırım ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------

büyük olasılıkla motorun şarj etmiyor bi öçüm yap surun otaya çıkacaktır kolay gelsin

motorun farlarında herhangi bir güç kaybını gösteren belirti yok ama :S ölçümü tamircide yaptrcaz sanırım ..

Akünü şarj etmiyor. Konjektörü değiştirme ihtimalin varsa bi değiş. Aküyüde şarj ettir güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar