Güzel görünüyor, ayni marka kullandığım motorda büyük sorun yaşamadım fakat ikiyüzlük sorunlu motorlari vardı sonra getirmeyi birakmişlardı umarim sorunsuz olur.Titanic'i bu yaz satıp 50cc niyetine girmiştim vergi sigorta durumundan işletim maliyeti sebebiyle, fakat bunu görünce beğendim ve izlemeye aldım.
Motor enjeksiyonlu olsaydı daha iyiydi ama olmasa da olur bence bu fiyat ve marka için, jiklesiz calismaz demis arkadaşlar digeri ikigun once -2 de jiklesiz calişti bence sorun olmaz onun gibiyse, sonucta 200 lük.
Fiyatı bana da bir tık yüksek geldi, bi yandan da 'ulan adamlar bi stomp gripe 150-200 fiyat çekip 250 ye yağ değiştiriyorlar diyorum diğer motor için.Çantali falan hoş, doldur geze geze şehir dışına çık.
Motosiklet 125 kg diyor, çok hafif titanic ağırlığında, 16 kusur beygir ikiyuz cc ile rahat 100 km hizla yol yapılır gibi duruyor.Enjeksiyon derdi! yok.Fiyat meselesinde de firmanın bol bol indirim yapacağını düşünüyorum honda yamaha değil sonuçta.Kullanımı rahat olur gibi duruyor..
Şu aşamada tek merak ettiğim konu sele yuksekligi çok yüksek olmasin diyorum, motoru görenler yazarsa memnun olurum.Takipteyiz..