arkadaşlar kendi yorumlarınızı yapın tamam ama çok rica ediyorum " iyi diyenlere inanmayın" gibi söylemlerde bulunmayın. siz beğenmiyor olabilirsiniz sizin bir arkadaşınız sorun yaşamış olabilir. nette geçmiyor hayat nete girip memnun olduğunu yazmayan başkalarıda olabilir, ha tam tersi memnun olmadığı halde girmeyende vardır. ama iyi diyene direk yalancı diyecek kadar nefrete gerek yok. motor işte. ben memnunum, başka motorumda var binek ve ticari aracımda var. yalan söyleyerek ne kazanabilirimki bana maaşmı bağlanır ikramiyemi verilir. ben motorda sorun yaşamadım km 3900...bu. yani memnun olmayanda yazar...bende istop sorunu olmadı olsa ilk ben yazardım. yakıtı vallahide billahide 3.5 ( artık yemin edeceğiz herhalde ) hepsi sorunlu demek için satılan 1000 motorun (yada bilmiyorum kaç) hepsininde problemli olması gerek. torklu bir alet hızıda 130 lara yaklaşmaya başladı rodaj sonrası. titreşim var. özellikle 4500-5000 arasında rahatsız edici. selesi biraz sert. sağ ayna cızırdıyor. zinciri sürekli bollaşıyor, kalitesiz takmışlar. ama yağ kesinlikle eksiltmiyor. yakıtı makseli oynatmasaydı benim gibi yakardı o çok oynadı motorla. burayada yazınca herkese malzeme oldu. şimdi biz memnun olsak kimse inanmıyor.

hayır sorun değil inanmayın ama yani yaşım 44 ve tek aracım değil. diğer motorum triumph tiger 885 i öncesinde çok motorum oldu yazdım burda. yalancı demeyin çok rica ediyorum. tüm fikirlerim kendi tecrübemdir. ahmet mehmet beğenmez saygı duyarım. ama hepsinde de stop problemi var derken mesela 4 ü çıkarın, en azından ben onlarda olmadığını biliyorum.
"İYİ DİYENLERE İNANMA" şeklinde yaklaşmayın. bırakın insanlar inanacakları yorumları kendi seçsinler. ben memnunum. hergün 25 km yol yapıyorum. kuba serviside bakımlarda biniyor ayrıca büyük motoru götürdüğüm ustada bindi markasının iticiliği dışında gayet iyi motor diyorlar. buda yalan değil. sizin ustalarınız nefret ediyor olabilir ama beğenende var. buraya girip yazmıyorlar diye 3 yorumla motor kötü olmamalı. sonra şu olur " körler sağırla birbirini ağırla"