Arkadaşlar öncelikle Merhaba 2 Aylık bir RKS 200 kullanıcısıyım. Motorun yakıt tüketimi 50 TL İle 320-350 KM arasında kullanışa göre değişiyor.Ben biraz yüksek devir kullanıyorum. Motorun Stop Problemi vardı aldığımda debriyaja bastığımda motor kesiliyodu ve stop ediyordu. Şuan yaptırdığımdan buyana etmedi işde çok soğukda sabah çalıştırdığım etti 1-2 kere onun dışında motorun çok şükür hiç bir problemi yok seside hoşuma gidiyor titreşim rahatsız etmicek kadar var. motorun çekişi yokuşlarda gidişi gerçekten güzel boğulmuyor top speed olarak 128 KM gördüm. Debriyajı çok yumuşak ön fren gayet güzel tutuyo motor beni hiç yormuyo sağa sola çok giden biriyseniz şehir içi bu fiyatlara alınabilecek en iyi motorlardan kanımca. Bazı Arkaşlar çok isyan etmişler şansızlıklarına veriyorum bazı hatalı parçaları varmış benimkindede ezgoz subaplarıydı ama şükürki şuan memnunum motoru değiştirmeyi filan hiç düşünmüyorum belki yükseltirsem değiştiririm bu fiyatta hem görseli hem kalitesi gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Düşünen arkdaşlara tavsiyem gayet başarılı benim motor 7500 de daha subaplar arzalıyken 6200 deydi 1000i devirdim ne rolantisi değişti ne gidişi gittikçede oturuyo gibi geliyor bakalım zamanla görcez.
Dostum sen stop etme olayını çözdün mü?