Bu motoru kullanipta memnun kalmayan varmi titreşimi nasıl tavsiye edermisiniz
Sergen 48 merhaba; aynı bloğu kullanan titanic 150 (r değil ayak marşı yok) kullaniyorum 5 yıldır bikaç şey söylemek isterim.Forum araştırması iyidir hoştur fakat motoru kullanarak daha iyi karar verebilirsin.Zaten çoğu da forumda vardır eski yazdıklarımdan falan.Titreşim durumu rodaji ve hor kullanmaya göre de değişebiliyor..Ybr kullanmadım fakat cbf e iyi kötü bindim.Cbften biraz fazla titresim olsun bunda, fakat ben hiç bir zaman el ayak uyuşturucu ve ayna bozacak titresim görmedim. Devrine göre sürekli 10000 lerde yüklenirsem hafiften motosiklet botuyla ayakta hissediliyor artık, motor 19000 lerde yerine gore hor da kullandim epey.Velhasil devrini tutturup mis gibi kullanılabilir zaten sürekli 100 km hızda giderim dersen 250lik bakman lazım.
Geçen 500km yolu 115 civarı hızlarda yaptım misal hep tapagazdi.Üst kapak yanında göreceğin eksantirik mili tapasindan terleme yapıyor simdi arada yağ ekliyorum değişecek falan kapak..Ergonomi olarak bulup bulabileceğiniz en rahat motorlardir bunlar boy 175 civarıysa.Onceden ben de sıfır taraftarıydım sadece, fakat yıllar içinde fikrim değisti.Ekonomik problemim yokken ybr yerine aldığım bir motordur ...Tek eksisi yedek parçası çok ucuz sayılmaz ve yakiti da 3 civarıdır duruma göre biraz daha yakabilir..
Yani apaçi olmayan bi satıcıdan ikinci elde alınabilir diyorum, duzgun bi servise sokarsin bakacağın yer motoru ve egsozu olsun kozmetik disinda, bisey yoksa bi takım lastik yapıştırıp fiti fiti yıllarca işini görecektir canini cikartayim havasinda surmezsen.Hem alırken titreşimini de gorursun

Artan paran benzin ve ekstra ekipmana gider. Memnun olmasam genel olarak servisle ilgili görüşüme rağmen bunları yazmazdım..
Bunun sıfırında 2.el değer kaybı olur, ybr 2.el ve bunun 2.elinde pek olmaz.Fakat ybr daha az yakar.
Karar senin, hayırlısı olsun.