Bu motorun yedek parça durumu nasıl almayı düşünüyorum.Grenaj parçaları ile ilgili nette pek bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sitenin sahibi Mecidiyeköy'de Prestij Motor'dur. Rks nin her işlemini yapabiliyor
Ben Rks.nin zincirini orada değiştirtmiştim, gerek oradaki abi, gerek web sitesiyle ilgilenen abla 2'si de on numara, dürüst insanlar.
Yani bi sıkıntı olsa grenaj parçaları ile ilgili çözerler herhalde değilmi?
Çözerler, en kötü fabrikadan getirtirler.
Emeğine sağlık abi. Hiç üşenmeden baştan sona kadar okudum tüm yorumlarını. Sırf teşekkür etmek için üye oldum
Bu ara da ben de bi 20 gün kadar önce rks titanic 150s modelini aldım bu gün de ilk bakımımıza girdik şimdilik memnunum..
Sağolasın abi, Antalya da olduğum için pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum, ama evet orjinal lastikler yağmurlu havada cidden fena.Kardeşim hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Malum kış ayındayız, kış lastiklerini ihmal etme.
Sağolasın abi, Antalya da olduğum için pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum, ama evet orjinal lastikler yağmurlu havada cidden fena.
Bir de sana bişey soracağım, benim de benzin şamandırasından problem olduğunu düşünüyorum servise gittiğimde ordaki adam, bunların şamandıralarının hassas olduklarını söyledi yani 20 tl lik bir benzinde 1-2 çizgi yanıyo sonra yanmıyor benzin.
Senin sıkıntını nasıl çözmüşlerdi?
Benim sıkıntı şöyleydi, hiç benzin çizgisi gözükmüyordu, ilk bakımda düzelttiler. 20 TL.lik benzin 3-3,5 lt civarı bir rakama tekabül ettiğinden çok fazla bir oynama olmaz ibrede. Bizim depolar malum biraz büyük aslında. Sıkıntı yoktur muhtemelen. Ama için rahat olsun istiyorsan depoyu fulle, öyle ölçüm yap.
Haklısınız, deneyeceğim. Bir de motosiklet lastiği olarak önereceğiniz lastik anlas mb mi yani hala aynı fikirde misinizbenim arka lastik 120/80/17
Tommygun abimiz çok takdir edilesi bir insan ben de zamanında bana hiç üşenmeden her soruma cevap yazdığı için ayrıca teşekkür ederim. Motosiklet hayırlı olsun, fabrika lastikleri ile şu kış mevsiminde zorda kalmadıkça kullanmamanı tavsiye ederim.
Motosiklet için de genel olarak yorumum, tatlı ve keyifli bir alet yapmışlar. Servis ağı için işini yapmayı seven bir yer bulursan sorun yaşamazsın. Facebook grubunda parça tedariği için sorun yaşayanlar çok var. Fakat sorunun kaynağı bu servis, bayi kaynaklı. Konya'da arayan her parçayı buluyor, İstanbul'da arayan her parçayı buluyor ama Ankara da sorun yaşayabiliyorsun. Tavsiye edilen sağlam bir yer bulursan hiç sorun kalmaz.
allah dusmanimin basina boyle bir motor vermesin. sifir alinan bu motorda gaz yememe kendi kendine stop etme gibi sacma sapan arizalar meydana gelmis yapilan incelemede motorun fabrika cikisli beyninin ve karburatorunun arizali oldugu tespit edilmistir.ustelik rks servisleri kesinlikle servis fisi vermiyor.satis sonrasi hizmet cok kotu.
bu motosikletin yakıt tüketimi nedir arkadaşlar günde 60 km yol yapacağım işe gidip gelmek için. yakıt tüketimi beni tatmin eder mi kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.