Arkadaşlar selamlar kusura bakmayın geç yazıyorum motorumu sonunda aldım aşama aşama anlatıyım neler olduğunu ;
( ÖZET İÇİN EN AŞAĞI

)
-Motor geldi güvenlik kapısında indirdik bir adam birde kızı vardı aslında çok nazik kibardı para lafı hiç geçmedi ama giderken "keşke param olsaydı verseydim" dedim yani para falan vermedim..
-Motoru bizim evin önüne getirdim orda orta ayak sehpasını keşfederken(daha yan ayağın varlıgından haberım yoktu) motoru şaaak diye düşürdüm

çok az çizildi birsürü yağ damladı yerlere aha dedim s*çtık motorun yağı gözükmüyordu allah dedim napcam şimdi ulan ayaklık açık olduu için yana doğru eğik motor ondanmı dedim motoru düzledim yağlar gözüktü bir oh çektim
-Eve çıkıp kaskı falan aldım direkt benzinliğie gittim giderken kapı açılmadı kapının önünde beklerken bi amca sol ızgaralardan geçki araç tanıma sistemi seni tanısın dedi bende geri döndüm dönerken stop ettirdim motoru 2-3genç vardı rezil olduk

neyse çıktık yola (7-8km) yol boyunca 2-3kere durdum telefonluk olmadığı için benzin aldım başka plaka üstüne yazdılar para muhabbeti falan geçmedi.. hatta abi bana öğüt verdi aman kazasız belasız vsvs.
-Eve geri döndüm kuzeni çağırdım..aradan vakit geçti geldi sitenin 200m ilersinde boş arazi vardı orda 5dk durduk dedim kuzen seni eve ben bırakayım ama güveneimiyorum kendime sonra deli cesareti 9km yol gittik halkalıdan arenaparka..
-orda bıraktım eve geri döndüm motoru balkondan görünür yere koydum akşam üstü 2genç benim motorun önünde bişiler konusuyorlar motoru gösteriyorlar falan sanırım stop ederkenki çocuklardı emin değilim.. her allahın günü kendi odamda takılırdım dün salonda takıldım ara ara baktım
-bugun sabah oldu işe gittim giderken yine 3-4defa durdum yol için ama genede 1kez yanlış yola sapmışım neyse iş yerine geldim orda otopark var kapalı evlerin altında ordada kayboldum ama 2dk içinde buldum...
-öğlen molasında telefonluk ve branda ıcın araştırma yaptım..akşam olunca A--S motora gittim 75tl kılıfı 60tl yaptı saolsun sımdılık memnunum (rüzgarda uçmadı yağmurda nolcak bakalım) ordan başka yere gittim branda aldım 90tlden 80tlye indirdi(çok ince bir kumaş) ordan eve gittim giderken navigasyon olmasına rağmen yolu ortalamıyor delirdim yakınlastıyıorum yakınlasmıyor onu sorucam az sonra sizlere.. neyse sonunda eve vardım sağ salim 53-55km yol yaptım..
şimdi gözlem ve sorularım şunlar
Gözlemlerim :
-Aynalar ilk çok güzeldi ama sonra ne yaptıysam bi türlü tutturamadım ayarını sanırım benım beceriksizliğim
-Motor ilk motorum olmasına rağmen bariz titriyor.. kuzenimde bindi artçıda o inince ayaklarımı hissetmedim dedi..
-Hızlanması çok güzel çok seri atik motor
-Gösterişli motor insanlar merak edip bakıyorlar(maşallah)
-Frenlik durumum olmadı çok şükür ama 2parmak çoğu zaman orda.. iyi tutuyorlar
-Vites geçişleri boşa atarken zorlanıyorum dururken..benmi beceremiyorum anlamadım
Sorularım şunlar:
-Bu deponun yanında bir buton var çevirmeli o yedek depo şeyimi
-Bu navigasyonda eve gelirken bişiler yaptım yakın mesafeden kuş bakışı olarak gösterdi yani ok hep gideceğim yolda gösterdi (Google maps)
ama sonra naptıysam hep uzaktan gösterdi yakınlasınca yolu takip etmedi ORTALA tuşuna bastım bu seferde yolu kuşbakışı gösteriyor ama yolu takip etmedi
onu nasıl ilk anlattığım gibi yaparım teşekkür ederim...
http://i.hizliresim.com/ND0bON.jpg