akü şarz oldu, bir daha olursa garanti kapsamında yenisini isteyeceklermiş.dijital göstergenin soldan ön tekere inen kablo manevrada direksiyon tarafından ezilmiş, onuda yaptılar ama yinede yeni bir kablı isticeklermiş.
Bu RKS nin ne saçma sitesi var.
Site açılıyor. Modellere tıkladığında "çerezleri temizle" diye uyarı çıkıyor ama temizlemekte işe yaramıyor.
Modelleri göremiyorsun.
Titanik 150 S'in garanti süresi ne kadar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Siteye girdim ama garanti için bilgi göremedim.
İlginçmiş.
Sanırım 150R da aynı motor vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
Motorların görüntüsü farklıymış.
http://www.rksmotor.com.tr/images/modeller/titanic-150-r/03.png
http://www.rksmotor.com.tr/images/modeller/titanic-150-s/03.png
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
@tommygun;
Zor soru ama, yakın zamanda hiç YBR-ESD kullandın mı?
YBR-150S karşılaştırılırsa neler yazılır?
Titreşim, kalite, 2.5 hp fark, yol tutuş hakkında.
Biliyorsun belki, YBR de parça sıkıntısı yok.
Sorun yaşamadım demişsin ama 150S konusunda durum ne veya çevrende gözlediğin.
Zahmet olmaz ise.Aydınlat bizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Veya CBF150-150S karşılaştırılırsa?
@tommygun
@Hadur
Sağolun. Zahmet oldu.O zaman YBR'ye devam diyeceğiz.
Estetik gibi şeylere takılmam.
Doğru diyorsun.
TNT25 için biraz daha bekleyeyim diyorum.
Sorunlar zamanla düzelir belki. Gelecek sene ABS de gelirse hoş olacak.
TNT250 için şehirde ağırlık sorun. Ama sorunda çıkmadı motorda.
RN 180 konusunu açtım moderatör onayı bekliyorum. 189 cc ve 7.400 Lira parça kalitesi titanic ile aynı mıdır acaba?
RN 180 konusunu açtım moderatör onayı bekliyorum. 189 cc ve 7.400 Lira parça kalitesi titanic ile aynı mıdır acaba?
@tommygun gezi görsel ve videoları nerede dostum@motokeyf rks'nin tasarımlarını artık benelliden aldığını biliyorum parçalarıda aynı kalitede üretmeye başlarsa ilk kaliteli yerli motor olarak görülecektir.
Sayfaya yakında diye koyduklarından beri belki bir yıl oldu, hayırlı olsun bekleyenlere..
Dikkatlerden kaçmasin sayfada daha önce 12 kusur hp 150cc yazıyordu. 40 cc büyük ve 13 kusur hp olacak demek iyi haber..17 jant kadar satilmayacak olsa da küçük tekerlek sevenler için bi alternatif olarak goruyorum.Fakat daha iyi bir fiyatla çıkmalıydı, bu fiyatla işleri zor bence..Yine de 189 cc olması güzel. .
20 Eylülde bayilerde olacağı söylendi yeni motosiklet fiyatlarına oranla fiyatı fazla değil önümüzdeki yıl 200 250 cc modeller piyasaya sürecekler bu bir başlangıç yani.