@tommygun ne diyorsun bu indirim ile satış yapar mı senin motorTekerin düz bassın.
Oooo yeni farkettim, 5959 TL olmuş, pazarlıkla bayide 5750'ye çekilir. Çok güzel olmuş bence satışlar artar. 6000 psikolojik sınırının altına inmesi iyi olmuş. Ben herkese bu motoru tavsiye ediyorum, gerçekten her yönüyle tatlı motor
Oooo yeni farkettim, 5959 TL olmuş, pazarlıkla bayide 5750'ye çekilir. Çok güzel olmuş bence satışlar artar. 6000 psikolojik sınırının altına inmesi iyi olmuş. Ben herkese bu motoru tavsiye ediyorum, gerçekten her yönüyle tatlı motor
bence de tatlı, baya araştırdım ettim ama ortalama 1-2 daha konunca pcx alınabilmesi düşündürüyor. su soğutma, start stop gibi, şarj girişi gibi detaylar yüzünden
Benim motoruma serviste alpet Pro Rider 1 Racing 4T 10W-50 koydular şimdilik bir sıkıntı yok.
RKS'nin önerdiği yağ Castrol 10W40 adamlar motorun değerlerine gör illaki ölçüm yapmışlardır. Tabi iklim şartları da yağı etkiliyor.
Yağ değilde ÖTV indirimi niye kimsenin ilgisini çekmedi. aklımda deli sorular![]()
Yağ değilde ÖTV indirimi niye kimsenin ilgisini çekmedi. aklımda deli sorular![]()
RN 180 geliş tarihi hakkında bilgisi olan var mı? birde A1 ehliyeti ile kullanılabilir mi?
RN 180 geliş tarihi ağustos ortası ile sonlarına doğru diye biliyorum ama kesin bilgi için rks'ye mesaj çekmek lazım. Facebook sayfalarında aşırı aktif çalışıyorlar telefondna daha hızlı bilgi alabilirsin.
Şu güzelim motoru çevremde benden başka kullanan yok ya acaip tilt oluyorum. Çevreyi mi değiştirsem ne yapsam?![]()