RKS RKS Titanic 150-S

Sorma hocam, ağzıma ediliyor çok zor. Ben tasarruf edemiyor para biriktiremiyorum ama borcuma sadığımdır. Borcum varsa ilk onu öderim bu nedenle borçlanmazsam birşey alamıyorum. Ağustos'ta motorun kredisi , Kasımda araba kredisi bitiyor. Biraz rahatlayacağım inşallah.

Rahatlamış sayılırsın 2 ay sonra birinden kurtuluyorsun bu arada fark ettim herkese erken cevap veriyorsun tebrik ediyorum seni :) Tekerin düz bassın arada görsel paylaş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor, neler yapıyorsunuz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
TNT 25 almayı düşünüyordun sen en son kredi falan diyordun var mı bir gelişme Euro4'ler gelecek neredeyse

Dün İstanbul'da Üçerler'e gittim. Ellerinde 3-4 tane Tnt 25 kalmıştı, kampanyalı fiyat olan 10.900 TL'den veriyorlardı fakat kampanyalı olduğu için benim motoru takasa sayamıyorlar. Para buldum lakin Kasım ayına kadar deli gibi ödemem olduğu için şu an bir girişimde bulunmuyorum. Euro 4'ler geldiğinde de fiyatlar deli gibi zıplayacak.

Dün İstanbul'da Üçerler'e gittim. Ellerinde 3-4 tane Tnt 25 kalmıştı, kampanyalı fiyat olan 10.900 TL'den veriyorlardı fakat kampanyalı olduğu için benim motoru takasa sayamıyorlar. Para buldum lakin Kasım ayına kadar deli gibi ödemem olduğu için şu an bir girişimde bulunmuyorum. Euro 4'ler geldiğinde de fiyatlar deli gibi zıplayacak.

Euro4 modellerinde fiyat 14'ü rahat bulacaktır TNT 25 Motorunu takasa değilde dışarıda satabilirsin belki alırsın.

Dışardan satmak istersen İstanbul için bu motoru çok rahat satar TNT 25 alabilirsin elinde kalacak bi model değil yani. Stickerları tak :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dışardan satmak istersen İstanbul için bu motoru çok rahat satar TNT 25 alabilirsin elinde kalacak bi model değil yani. Stickerları tak :)

Bakalım nasipse kışa doğru yapacağım. Şaka bir yana koca forumda sadece ben beğendim motorun stickersız halini, yapmayın etmeyin dostlar üzmeyin beni :)

Bakalım nasipse kışa doğru yapacağım. Şaka bir yana koca forumda sadece ben beğendim motorun stickersız halini, yapmayın etmeyin dostlar üzmeyin beni :)

150-R almayı düşünüyorum dostum önerir misin ? S biraz daha spor duruyor bense tam tersini istiyorum forumda konusu yok açtım onaylanır inşallah

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
150-R almayı düşünüyorum dostum önerir misin ? S biraz daha spor duruyor bense tam tersini istiyorum forumda konusu yok açtım onaylanır inşallah

Dostum sıfırı 4900 TL.ye düşmüş, bence alınır. Motor keyifli, görünümü güzel, parçası ucuz, bakımı kolay. Karar senin, imkanın varsa 2. el hurdaya dönmüş, senden öncekinin nasıl kullandığını bilmediğin makinelere bu rakamı vereceğine 4900 TL.ye kendini kanıtlamış sıfır motor al.

Dostum sıfırı 4900 TL.ye düşmüş, bence alınır. Motor keyifli, görünümü güzel, parçası ucuz, bakımı kolay. Karar senin, imkanın varsa 2. el hurdaya dönmüş, senden öncekinin nasıl kullandığını bilmediğin makinelere bu rakamı vereceğine 4900 TL.ye kendini kanıtlamış sıfır motor al.

Motoru alıp kullandığını bilmesem marka satış temsilcisi diyecem :) Tekerin düz bassın motor gerçekten harika.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar