- Motosikleti
- Yamaha Crypton 2016, Kymco KRV200, Motolux Ceo 125
Depo meselesi doğru görülüyor. Büyük bir deposu var.
Linkteki tanıtımlar için teşekkür ederim. İlk tanıtım biraz eksik olmuş.
İkinci, sürüş tanıtımında ise, kullanıcı motorda titreşim olduğunu söylüyor ama sonunda on numara motor diyor. Titreşim meselesine katılmıyorum. Benim gördüğüm, motorda hiç titreşim yok. Zaten videoda motorun sahibini dev konuşturdu. O da hiç titreşim yok dedi. Motorda hata ve eksik bulamadığını söyledi. Aynen katılıyorum.
İlk videodaki eksik anlatımları tamamlamaya çalışayım;
Arka süspansiyon 1 tane ve ortada. Anahtardan da bahsedebilirdi
Sustalıya benzer bir anahtarı var
Düğmeye basınca sustalı gibi açılıyor ve yine düğmeye basarak kapatılıyor.
Yüksek kalite ve uygun fiyatı da cabası.
Motoru otobanda da denedim. Çok fazla zorlamadan biraz bastım. 125 km/s e kadar çıktım. Belki zorlasam daha da çıkardı. Bir videoda 132KM/s gördüm. İlk yağ değişimi yapılmadığından pek zorlamak istemedim. 125km.de bile hiç tireşim hissetmedim. Motorda zorlanma da hissetmedim. Motor hiç bağırmadan öylesine normal bir şekilde gidiyor.
Linkteki tanıtımlar için teşekkür ederim. İlk tanıtım biraz eksik olmuş.
İkinci, sürüş tanıtımında ise, kullanıcı motorda titreşim olduğunu söylüyor ama sonunda on numara motor diyor. Titreşim meselesine katılmıyorum. Benim gördüğüm, motorda hiç titreşim yok. Zaten videoda motorun sahibini dev konuşturdu. O da hiç titreşim yok dedi. Motorda hata ve eksik bulamadığını söyledi. Aynen katılıyorum.
İlk videodaki eksik anlatımları tamamlamaya çalışayım;
Arka süspansiyon 1 tane ve ortada. Anahtardan da bahsedebilirdi
Sustalıya benzer bir anahtarı var
Yüksek kalite ve uygun fiyatı da cabası.
Motoru otobanda da denedim. Çok fazla zorlamadan biraz bastım. 125 km/s e kadar çıktım. Belki zorlasam daha da çıkardı. Bir videoda 132KM/s gördüm. İlk yağ değişimi yapılmadığından pek zorlamak istemedim. 125km.de bile hiç tireşim hissetmedim. Motorda zorlanma da hissetmedim. Motor hiç bağırmadan öylesine normal bir şekilde gidiyor.