- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Bence fiyatına göre çok güzel motor Titanium. Tabi bayide de bakmak lazım. Bana göre Titanic'ten daha kaliteli değildir çünkü ne Keeway ne de Benelli ile bir alakası yok. Bir ihtimal Shineray olabilir o. Ben Winter 200'ü daha çok beğendim (bu Shineray mesela) ama fiyatını saçmalamışlar. Bir tane satmayınca yıl sonunda akılları başlarına gelecek. Saçma sapan fiyatlarla güzelim motorları harcıyorlar. O motorun 250 cc, enjeksiyonlu, ters maşa amortisörlü olanı var, bundan çok üstün, onu getirmezler, buna çanta uydurup bunu getirmişler. İş bilmez adamlar. Şu yazıp duran 3-4 tane provokatörleri yerine kendileri bir kaydolsalar da cevap yazsalar. Arayıp söyledim fiyatının yüksek olduğunu, bayiler isterlerse indirim yapar dediler.
Bayiler indirim yapıyor yapmasına ama yine de insan liste fiyatına bakınca olumsuz etkileniyor, almaktan vazgeçebiliyor. Ben geçen sene 150 S'i almadan önce Hunk alacaktım, sıfırı 5800 TL.idi. Şimdiki motoru bayide 4500 TL'ye indirtince gittim 150 S almıştım. 250 cc enjeksiyonlu modeli gelse bence de güzel olurdu ama fiyatını da muhtemelen uçururlardı. Bir de adamların aşağıdaki linkte ürettikleri bir alet var ki hasta oldum, keşke Türkiye'ye gelse.
http://www.shineray.com/index.php/Home/Models/content/id/25.html
Son düzenleme: