tavsiyene uyar düğme işini iptal ederim, ama şehirde bir tane servis var. diğeride normal tamirci, elektrikçi, motora baktı yatak görevini yapmıyor dedi fabrikadan yeni parça istemişler, motor 15 gün daha yok yanii.. bayi takas için %35 fiyat kırıyor yani 2000 tl zararım olacak, bu deneyimimden sonra yeni bir motor alsam bile problem yaşamayacağımın garantisi yok gibi, bazı insanlar elekronikte şanssızdır ya galiba onlardanım, hanım da motora kurşun dökelim diye tutturdu.. nasıl bir hayatsa.. zati kış geldi yatsın serviste bakalım. elbet bir gün kader bize de güler inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
artık öyle bir hale geldim ki.. elektrik sorunu hallolsa bile sanırım başka bir şey daha çıkacak gibime geliyor, ağız tadıyla sürmek nasip olmadı anlayacağın, ama beterin beteri vardır derle ya avunuyorum buna şükür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
üstüne bugün de modem pert oldu... garantisi bitmiş, tplik model, gittim yeni bi şey aldım 165 tl..