RKS RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

konuda var, tekirdağda üreten bir satıcı var, sahibindende de linki var, whatsup dan ekleyip ürettiklerine bakabilirsin, kalitesini artırmış mı görürsün ...

hem önü hem arkayı palet yap gitsin :)

Arkadaşlar palet ayaklıklar (basamaklar) krom kaplamasını atıyor yavaştan, yenisini almam lazım. Nerden uygun fiyata bulabilirim?

ikinci olarak yan nikelaj kapaklardan lazım. Akü tarafı. Sağ için. Burda 2li 110 tl. Fazla vermek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.motosikletsepeti.com/urun/yan-kapak-takim-rks-cruiser-250/3328#tab

(yetkili serviste de aynı fiyat verdi, ikilisini satıyolar)

Arkadaşlar merhabalar . Malum kış hepimiz yatıştayız heralde. Bizim motorlara orta sehpa uygulaması yapan niyetlenen bir fikri olan varmı. Ben takmak istiyorum. Ufak tefek bakım temizlik tadilat rahat yapabilmek için. Olmazsa takoz koycam. Veya bakım sehpası alcam. Hepinize selamlar.

Ben parçayı da (ramzey 250) almıştım ama usta bizim motorun altındaki yeri sağlam bulmamıştı, öylece kalmıştı, takıp memnun kalırsan haber verirsin:) 20 tl'ye almıştım.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Arkadaşlar merhabalar . Malum kış hepimiz yatıştayız heralde. Bizim motorlara orta sehpa uygulaması yapan niyetlenen bir fikri olan varmı. Ben takmak istiyorum. Ufak tefek bakım temizlik tadilat rahat yapabilmek için. Olmazsa takoz koycam. Veya bakım sehpası alcam. Hepinize selamlar.

Tabiki de degeiliz. :thumleft:

Bende yatışta değilim :) yan nikelaj kapak için sipariş verdim bekliyorum gelmesini. Yan paletleri halen bulamadım. N11 de 300 tl fiyatları. O da çok.

Motora susturucu mu taksam diyorum. Eski torkuna geri dönmesi için. Hoş bu sesle tanıdıklarım efsane diyor. :) bilemedim.

Yan ayaklık-palet-öncam-koruma demiri eksiğim var arkadaşlar. haberiniz olsun

jant boyası için tekerler söküldü takıldı. şimdi motorda vibrasyon var sanki
. ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhabalar iki adet çok az kullanılmış sosis çanta ve arkaya takıp söktüğüm büyük çantayı satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa ilanen duyrulur. Fotoğraflar ıda yüklücem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Satılık çanta var beyleeeeer

arkadaşlar göz ağrım cruiser 250 yi sattım, rx3i evo ya geçtim, hepinize kazasız sürüşler

Hayırlı uğurlu olsun chopper'dan enduro'ya geçen az insanlardansın :) Sıfır mı aldın yoksa 2.el mi ? Tekrar hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.

evet bu konuda çok tepki görüyorum :)

sebepler basit. ama kimsenin hevesini kırmak istemem.

ama şunu anladım ki 800 cc altı cruiser, cruiser değil.

harley veya intruder'a geçinceye kadar, enduroyla gezimi tamamlayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar