Ben kendi endişelerimi dile getireyim; vites geçişleri, sahte boşlar, sürekli gevşeyen vidalar biraz düşündürüyor... Yoksa fiyat ve kağıt üstüne bir de piyasaya baktığında iyi bir seçenek gibi duruyor ama verilen para da 6000 TL az bir para değil. Tekrarlıyorum piyasaya göre güzel seçenek tabi ki. Ama çok az daha verip sıfır hunk alabilirim... Ya da yazdan sonra ikinci el superlight...
Kendime güvensem ( ufak sorunlarda orasını burasını yapmak konusunda) düşünmeden alırdım. Bir de bu ürünlerin devamı gelmeyecek artık, gelemez çünkü eu4 gereksinimlerini karşılamıyor. Yedek parça durumu da benim için çok büyük soru işareti, yani ben alırsam büyük ihtimalle satmayacağım. Az yakan ikinci motor olarak hep tutacağım, o yüzden düşündürüyor beni...
Serviste ayrı dert, vites kolu düşen biriyle konuştum hem de ilk bakımından sonra, tabi çok sıkılıp yalama yapılmış yuvalar vidalardan falan da bahsediliyor. Yani ben hem motoru hem üstüne gerekli alet edevatı almam hemde oturup saatlerce orasında şu var burasında bu var diye sürekli kontrol etmem öğrenmem lazım. O kadar zamanım ve sabrım olur mu onu ölçüyorum.
Yine de tüm bunlara rağmen eğer yakın zamanda işsizlik sorunu çözülürse benim için en güçlü seçenek bu gibi duruyor.
Neyse iş durumu hal olsun, gerisi dert değil.
Tipi güzel fırlamanın