Yaw yok. Km yapmadan Rodaj yağı mı değişirmiş? İlk yağ bakımına girmeden değişecek o yağ. Kurcalama motoru kullanım kitapçığına göre kullan.
Öyle yaparım.
Yaw yok. Km yapmadan Rodaj yağı mı değişirmiş? İlk yağ bakımına girmeden değişecek o yağ. Kurcalama motoru kullanım kitapçığına göre kullan.
Bu motorun orjinal adı nedir? Yurtdışından vs parça getirmek istesek nasıl bulabiliriz?
Youtube'un önerdiği bir video sağolsun kendi soruma kendim cevap veriyorum: BENNY 152 | KEEWAY CAFE RACER 152 | BENELLI MOTOBI 152
Teşekkür ederim. Bilseydim mutlaka cevap verirdim.
yurtdışına çok ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum, zaten motoru da rks nin diğer modellerinde de kullandığı 150cc karbüratörlü motorun aynısı olması lazım
Servis sonrası,
Jantlar için iki motoru da aldığımız yere bırakmıştık, uzatmalı bir değişim sürecinin ardından geçen gün motorları teslim aldık.
Benim motorum düzeldi ancak abiminki düzelmedi, tekrar ilgilenilmesi için bıraktık.
Sonuç olarak,
Motoru satın aldığım ve ilk bakımını yaptırdığım yetkili servis yeteri kadar ilgili ve ilk bakımı yapılırken başlarında durdum, motorda el değmedik yer bırakmıyorlar kesinlikle servis sorunu yok.
Ne var ki tedarikçi firma için durum biraz farklı, yarım yamalak iş yapmışlar, umarım sadece bize özel bir durumdur.
Senin veya abinizin motorunda , karbüratör le ilgili hiç sorun yaşadınız mı ?
Benim motosiklette , motor ısındıktan sonra dur kalk gibi durumlarda motor dururken sanki gaz acıyor musum gibi devirleniyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı?
Denge sorunu bendede var. Gidonun süspansiyon borularına bağlı vidaları gevşetti biraz hafif bir düzelme oldu ama hala tam dengeli gidemiyorum. özellikle ön freni sıkınca gidon sağ sol yapıyor düz duramıyor.
1 litre benzinle en aşağı 35 km gidiyor bildirim kadarıyla. Benzin ışığını daha söndüremedim büyük ihtimalle 4 5 litre kalınca benzin ışığı yanıyordur.MERHABA ARKADAŞLAR.
BENİM SORUM BENZİNLE ALAKALI.BENZİN IŞIĞI YANDIKTAN SONRA
KAÇ KM DAHA GİDER ACABA BİLEN VAR MI?