Rks 150 Titanic,Honda cb 125e, yamaha ybr125, Mondial mh 125 drift, Kuba xcg 150 ???

Sizin tercihiniz hangisi olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    39
big_110588290oa7.jpg

cb22.jpg

dsc0011ff.jpg

big_87118563if6.jpg

xcg100-150.jpg

Yeni bir başlangıçla motora merhaba demek istiyorum. Bütçem yaklaşık olarak maksimum 3000-3500 lira arası. 4-5 yıl kullanabileceğim, beni üzmeyecek, fazla dert açmayacak (servislerle ahbap olmak istemem), uzun yola gelebilecek(İstanbul- Bursa , Bursa Altınoluk), hız olarak da tatmin edebilecek bir motor istiyorum (en azından100 km'yi zorlanmadan bulabilecek).
Fiyat olarak bakınca görüldüğü üzere Yamaha ve Honda'nın sıfır km seçenekleri pek olası değil. Plaka, sigorta derken beni biraz aşacak gibi. Kuba çok uygun ama görüntü olarak fazla tatmin etmiyor. Mondial hız ve servis olarak etkileyici (ama uzun vadede sıkıntı yaratır mı bilemiyorum), Rks yapılı güçlü bir motor ancak gene de bir çinli (motoru çok beğenmeme rağmen kararsızım), Yamaha ve Honda'yı ise 2. el alabileceğim için tereddütlerim var. Sıralamaya belki bir de 2. el Kuba Superlight 150 eklenebilir (okuldayken hayalimdi. Gerçi o zamanlar keeway'di ama böyle daha yakışıklı olmuş.!).

big_133865033iet.jpg

Sıralama olarak; artıları eksileriyle bir değerlendirme yapabilir misiniz acaba?

Bu gibi konular daha önce de benzer şekillerde açılmış ama hiç bu kadar geniş çaplı bir değerlendirme olmamış. Bir yerde aradığımı toplu olarak hiç bulamadım.O yüzden böyle bir başlık açma gereği duydum. Umarım ben ve bu motorları merak eden tüm arkadaşlarım faydalanır. . .

yardımcı olmaya gerek yok kardeşim bak oylama belli eder kendini zaten

drift işaretledim nedenmi :
yedek parça bolluğu
en ucuz yedek parça
fiyat olarak da cok uygun
ve içlerinde en yakışıklı olanı

birde yeni başlıyor ve pişecekseniz kesinlikle ilk tercihiniz olmalı ilerde yüksek cc makine aldığınızda ufak tefek bilgi ve tecrübelerle üstesinden gelirsiniz.

Ben Kuba ve RKS markalarını, attığım maillere hiçbir şekilde cevap vermemelerinden ve de internet sitelerindeki fiyatları bayilerine dayattıramadıklarından dolayı güvenilmez buluyorum. Motorlar güzel ama firmada iş yok.

bence seçeneklerin içinde en iyisi ybr ayrıca bence ybr kendi sınıfında rakipsiz

Peki uzun vadede düşünürsek:
En azından 3-5 yıllık bir süreçte drift elimde patlamaz ya da sıkıntı yaratmaz değil mi??
Ybr'nin sağlamlığını biliyoruz ama fiyat performans olarak bakıldığında en mantıklısı mondial mi oluyor bu durumda?

RKS titanic hakkındaki düşünceleriniz neler peki? Dolardaki artış ve yeni yılın etkisiyle mondial fiyatları baya bir artmış. Başka bir öneride bulunabilir misiniz acaba??

Uzun yol için YBR ideal titresim sorunu yok ama maks. 120-30 yapabilirsin bence drift iyidir sadece boya sorunu olur onuda halledersin zaten

Ybr iyi ama bisiklet oldugu gercegini degistirmez sağlam olması kaliteli olmasıda bir yere kadar :bounce:

Hala ybr ye bisiklet diyen arkadaşlarımız var acaba motora uzaydan mı bakıyorlar anlayamıyorum :) Güzel arkadaşım ybr bisiklet felan değil hafif aralardan çok iyi geçebileceğin kıvrak bir motosiklettir. Bir çinli motosiklete binmektense biraz fazla para verip kaliteli birşey almanı tavsiye ederim neden dersen hem ilerde cebini korur hemde uzun süre binebilirsin dayanıklılığından :) Boşuna demiyorlar YBR sınıfının kralı diye :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar