Riva yolunda ölümlü motor kazası

sevgili kardeşim Atillayı gözümün önünde kaybetmiş olmanın dayanılmaz acısını yaşıyorum...
ve bir düzeltme yapmak istiyorum:
bahsedildiğinden farklı olarak ; aramızda 300-400 metre mesafede gelişen olayda , canım ATİ m viraja dışardan içeriye alması gerekirken , nasıl böyle bir hata yaparak içerde kalıp , karşıdan gelen kamyonet ile kafa kafa çarpışması neticesinde aramızdan ayrıldı. çok üzgünüm 1 hafta oldu hala ATİ yi anıyorum her yerde. keşke sizde bu pırlanta gibi gencecik çocuğu tanıma fırsatınız olsaydı.

çok üzgünüm, dostumu kaybettim....

http://www.facebook.com/group.php?gid=39318050731

Son düzenleme:
atiyi özledik...

atinin ölümünün üstüne altı ay gecdi çocuklar.....hepinize annelerinizin adına şunu rica ediyorum lütfen çok dikatli kullanın motorlarınızı yarışmak deyil seyahat etmek olsun tutkunuz eğer yarışmaksa amacınız onuda pistlerde yapın enseliklerınızı de takın ...boyun kırılmasından öldü ati..tabi bütün vucudu da kırılmışd....ı:(:(:(:(:

atinin ölümünün üstüne altı ay gecdi çocuklar.....hepinize annelerinizin adına şunu rica ediyorum lütfen çok dikatli kullanın motorlarınızı yarışmak deyil seyahat etmek olsun tutkunuz eğer yarışmaksa amacınız onuda pistlerde yapın enseliklerınızı de takın ...boyun kırılmasından öldü ati..tabi bütün vucudu da kırılmışd....ı:(:(:(:(:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

doğru söze ne hacet....

Allah rahmet eylesin faceden de baktım neşeli bir arkadaşmış kendisi.Mekanı cennet olsun :(

başımız sağolsun gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor ve acınızı çok iyi anlayabiliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar