Ridertify Motorcu Uygulaması hk.

Lütfen bu uygulama hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi hesabı kurdum ama her giriş yaptığımda beni tekrar başa atıyor uygulama ne yapabilirim sürüş grubumu da katıcam uygulamayı beğenirsem :/

ACT

Uygulamayı bende adventure istanbul kanalında görüp üye olmuştum. Düzgün paylaşım yapmaya çalışıyorum. Gruplar pek etkin değil. Yani katılıyorsun ama bir numarası yok. Kendimde motorla yurtdışına çıkmayı adet edindiğim için çıkmak isteyip nasıl olur nerede durulur vb durumlar için bir tane klüp kurdum. Ama hareketlendirmek için sayfada yapılacak birşey yok. Kendi kendine üye sayısı artıyor. Her isteğe onay veriyorum. 30-40 kişi oldu sanırım. Şuraya gidicem yardım diyende olmadı.
Klüp harici bir sayfa açtım kendi kendime şuradan şu yol yapılır burası böyle gezilir diye yazıyorum. Neden yapıyorum takip eden var mı bende bilmiyorum. Sayfayı takip edenden daha çok beğeni geliyor.
Herkes sürekli arkadaşlık isteği atıyordu. En son baktım önünü alamayacağım, sildim tanımadığım insanları. Canlı lokasyon paylaşma işi saçma. @sodurlu88 'in dediği gibi Yola çıktım hatta uzun yol diyelim. Kamp yaparak gidicem ya da otelde kalıcam. Sabah bi kalkıyorum motorum yok. Böyle bir güvenlik açığı nasıl olur?
Dünyada bu tür uygulama örneği var mı bilmiyorum. Ama varsa iyi yanları alınmalı. Böyle fazla bir amacı ve ömrü olmaz. Umarım güzel şeyler geliştirirler diyelim. Neden bedava nasıl yürütecekler onu da bilmiyoruz tabi. Ya ileride paralı olur(paralı olursa kim kullanır) ya da muhtemelen data topluyorlardır (instagram gibi)

Buradan admine sesleniyorum, bize app sart. burada uzun yillardir birbiri ile konusan aktif olan ve taninan insanlar var. App daha kolay erisilebilir olacaktir. Neden app yok ;(

Kimse "binmeyeceği" eşşeğin önüne ot koymaz diye güzel bir lafımız var. 🥱
Eğer ticari bir kurumun (şirketin) ticari bir ürününü biz bedava kullanıyorsak ortada ticarete konu olan mal biz oluyoruz.
google haritalar gibi şeylerde de aynı şey geçerli, google bizi satıyor.

Uygulama çok kötü bi defa. Ben de üye olmuştum, birkaç paylaşım da yapmıştım ama bir iki beğeni dışında kimse bir bilgi paylaşımı yapmıyor, kimse zaten organize olamıyor, o birilerini org edecek birileri de bulunmuyor. Sonra hesabı kapatmak için birilerini arıyorsunuz onu da bulamıyorsunuz. Uygulama geliştiricisine mesaj atıyorsunuz, robot dönüşler alıyorsunuz. Yani gelişir mi gelişmez mi bilmiyorum ama çok can sıkıcı bir uygulama ve hiç fonksiyonel değil.
Ayrıca canlı konum nedir kardeşim ya! Sanki mükemmel bir uygulama ve inanılmaz hoş detayları var da bitek canlı konumu kalmış.

Tanımadığınız insanlarla konum bilgisi paylaşıp üstüne de ne motosiklet kullandığınızı mı söyleceksiniz. Motosiklet hırsızları bile böyle bir hizmeti hayal edemezdi :)
Hocam, klasik bi görüş vardır. Bıçağı ekmek kesmek için de kullanabilirsin, adam kesmek için de. Herzaman da duamdır, RAbbim iyilerle karşılaştırsın. Öyle o hırsızdı, bu arkamdan gelecekti diye düşünecek olursak, evden çıkmamamız lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hoş, ben de yükledim ve sadece NT1100 ile ilgili bir sayfa açtım. Dediğiniz gibi, şuan için çok kullanışlı bir uygulama değil gibi duruyor. Sadece böyle bir uygulama yapılmış motorcu camiası için. Paylaşmak istedim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar