Uygulamayı bende adventure istanbul kanalında görüp üye olmuştum. Düzgün paylaşım yapmaya çalışıyorum. Gruplar pek etkin değil. Yani katılıyorsun ama bir numarası yok. Kendimde motorla yurtdışına çıkmayı adet edindiğim için çıkmak isteyip nasıl olur nerede durulur vb durumlar için bir tane klüp kurdum. Ama hareketlendirmek için sayfada yapılacak birşey yok. Kendi kendine üye sayısı artıyor. Her isteğe onay veriyorum. 30-40 kişi oldu sanırım. Şuraya gidicem yardım diyende olmadı.
Klüp harici bir sayfa açtım kendi kendime şuradan şu yol yapılır burası böyle gezilir diye yazıyorum. Neden yapıyorum takip eden var mı bende bilmiyorum. Sayfayı takip edenden daha çok beğeni geliyor.
Herkes sürekli arkadaşlık isteği atıyordu. En son baktım önünü alamayacağım, sildim tanımadığım insanları. Canlı lokasyon paylaşma işi saçma.
@sodurlu88 'in dediği gibi Yola çıktım hatta uzun yol diyelim. Kamp yaparak gidicem ya da otelde kalıcam. Sabah bi kalkıyorum motorum yok. Böyle bir güvenlik açığı nasıl olur?
Dünyada bu tür uygulama örneği var mı bilmiyorum. Ama varsa iyi yanları alınmalı. Böyle fazla bir amacı ve ömrü olmaz. Umarım güzel şeyler geliştirirler diyelim. Neden bedava nasıl yürütecekler onu da bilmiyoruz tabi. Ya ileride paralı olur(paralı olursa kim kullanır) ya da muhtemelen data topluyorlardır (instagram gibi)