- Konu Yazar
Bir kaç arkadaş toplanıp bu uygulamayı hayata geçirmeyi düşünmüş. Ve başarmışlar da. Bence güzel düşünülmüş bir uygulama.
Şahıs arama, Kulüp arama, Sayfa arama, Motordaş arama gibi arama bölümleri var. Mesela kullandığınız motoru kullanan kişilerle tanışmak istiyorsanız aynı motoru kullanan kişilere ulaşabiliyorsunuz.
Ayrıca yeni gelecek güncellemeler şunlarmış.
05.02.2025 Rota kaydetme, yayınlama ve yayınlanmış rotaları gezme özelliği.
20.02.2025 Canlı harita özelliği eklenecekmiş. Beni haritada göster dediğinizde 20 km çevrenizde sürüş yapan tüm Ridertify üyelerine görebilicekmişiz.
15.03.2025 Bu harita üzerinde kendi grup sürüşlerimizi oluşturabilecekmişiz.
Ben üye oldum. NT1100 / NT1100 DCT isminde de bir sayfa açtım. NT1100 kullanıcılarını yada herkesi beklerim
))
Şahıs arama, Kulüp arama, Sayfa arama, Motordaş arama gibi arama bölümleri var. Mesela kullandığınız motoru kullanan kişilerle tanışmak istiyorsanız aynı motoru kullanan kişilere ulaşabiliyorsunuz.
Ayrıca yeni gelecek güncellemeler şunlarmış.
05.02.2025 Rota kaydetme, yayınlama ve yayınlanmış rotaları gezme özelliği.
20.02.2025 Canlı harita özelliği eklenecekmiş. Beni haritada göster dediğinizde 20 km çevrenizde sürüş yapan tüm Ridertify üyelerine görebilicekmişiz.
15.03.2025 Bu harita üzerinde kendi grup sürüşlerimizi oluşturabilecekmişiz.
Ben üye oldum. NT1100 / NT1100 DCT isminde de bir sayfa açtım. NT1100 kullanıcılarını yada herkesi beklerim