Ridertify Motorcu Uygulaması hk.

Bir kaç arkadaş toplanıp bu uygulamayı hayata geçirmeyi düşünmüş. Ve başarmışlar da. Bence güzel düşünülmüş bir uygulama.
Şahıs arama, Kulüp arama, Sayfa arama, Motordaş arama gibi arama bölümleri var. Mesela kullandığınız motoru kullanan kişilerle tanışmak istiyorsanız aynı motoru kullanan kişilere ulaşabiliyorsunuz.

Ayrıca yeni gelecek güncellemeler şunlarmış.

05.02.2025 Rota kaydetme, yayınlama ve yayınlanmış rotaları gezme özelliği.

20.02.2025 Canlı harita özelliği eklenecekmiş. Beni haritada göster dediğinizde 20 km çevrenizde sürüş yapan tüm Ridertify üyelerine görebilicekmişiz.

15.03.2025 Bu harita üzerinde kendi grup sürüşlerimizi oluşturabilecekmişiz.

Ben üye oldum. NT1100 / NT1100 DCT isminde de bir sayfa açtım. NT1100 kullanıcılarını yada herkesi beklerim :)))

Valla devam ettirebilirlerse, güzel bir uygulama olacak gibi görünüyor. Yani güzel bir düşünce ile ticari bir kâr gütme kaygısı olmadan gönüllülük esasına göre yola çıkılmış. Bakalım hayırlısı...

Bir işin içinde Yıldıran Göttaya varsa o iş düzen tutmaz, o işten hayır gelmez. Motoziksel Selçük'ün ekürisi.
Onlar bu işin içinde mi bilmiyorum hocam. Hoş kendi aralarında bazı sıkıntılar oldu sanırım onların da. Nuri falan ayrıldı ekipten. Bişeyler döndü o ara ama ben de anlamadım. Zaten ben artık şuna inanıyorum, bu motor camiasında da bi Ayşe Barım olayları dönüyor. Belli kesimin belli bir kesimi tuttuğu, bazı youtuberlerin taraflı yayın yaptığı kanaatindeyim. Ama daha önce de dediğim gibi olaylara çok değişik bi açıdan bakıyorum artık.
Yeni felsefem, NYYY. Ne y. yiyen yesin :)))
Binerim motoruma, sürdüğüm sefaya bakarım.

Ben de üye oldum, güzel uygulama, güncellemeyle yeni özellikler geldikçe daha da iyi hale gelir diye düşünüyorum

Isin enteresani bu adamlarin cogu avrupaya en kotu japona binip insanlara ayni fiyata cin mali ovuyorlar. Yada tam tersi bir grupta alinmasi neredeyse imkansiz olan milyonluk motorlar. Sanki herkes kendileri gibi CEO yada babadan zengin. Bir tanesi de ya bunlari alacaginiza ikinci el sunu al demiyor. Bu motosikletler hep sifir alinmiyorki. sonra parca bulamayan, servis ten illallah eden arkadaslar dua ediyor kendilerine. Cok enteresan bir piyasa. Son zamanlarda birde birbirlerine instadan falan gecirmeye basladilar. Olan motora yeni baslayacak garibana oluyor. Pasta cok buyuk. Bir arkadasta gecenlerde bu yozlasmis piyasadan cikiyorum, herseyi ifsa edicem dedi ama oda bisey anlatmadi sonra :) Zaten cok takip etmiyordum, iyice kestim bagimi. Yurt disindaki sitelere bakiyorum motorumla alakali olana, aksesuarlarini falan takip ediyorum.

Uygulamaya gelince instagramdan farki simdilik yok, ablalar degisik resimler atiyor, suan normal sosyal platformlardan farki yok. Bu sitede biriyle bulusup biyere gazlanirmi bilemedim, adami keserler, soyarlar :) Motora ve motorcuya yonelik en iyi site burasi. Herkes artik az cok birbirini taniyor aktif olanlar. Bence bu sitenin bir app i olsa cok daha yararli olur. il gruplari var ama kimse iletisim kuramiyor, kac gundur istanbul icin grup varmi diye bakiyorum, bulamadim birsey. Mesela aktif motora binen gezen kullanicilari goreceginiz bir app imiz olsa burasi tekel piyasanin en iyi uygulamasi olur.

online yardim isteyen, benzini biten yada kaza yapanlara yardimci da olunabilir. Buradan admine sesleniyorum :) 2007 den beri uyeyim ama son yillarda daha cok takip ediyorum, lutfen duzgun bir app yapalim. Bizler de ne gerekiyorsa elimizden geleni yapariz.

Aslınsa Adventure İstanbul kanalı bir ara süperdi, 2. el motorlar konusunda kullanıcı yorumu içeren epey videolar çekmişlerdi. Fjr 1300'den eski model V-Strom'a, Ktm 990'dan eski model R1200 Gs'e, Caponord 1200'e pek çok incelemeleri olmuştu. Zamanla bu formattan çıktılar.

İnstagram reklamlarından görüp bir deneyelim dedim ve üye oldum ben de. Uygulamada aktif/pasif diye bir özellik göremedim ben. :rolleyes:

Bir kaç arkadaş toplanıp bu uygulamayı hayata geçirmeyi düşünmüş. Ve başarmışlar da. Bence güzel düşünülmüş bir uygulama.
Şahıs arama, Kulüp arama, Sayfa arama, Motordaş arama gibi arama bölümleri var. Mesela kullandığınız motoru kullanan kişilerle tanışmak istiyorsanız aynı motoru kullanan kişilere ulaşabiliyorsunuz.

Ayrıca yeni gelecek güncellemeler şunlarmış.

05.02.2025 Rota kaydetme, yayınlama ve yayınlanmış rotaları gezme özelliği.

20.02.2025 Canlı harita özelliği eklenecekmiş. Beni haritada göster dediğinizde 20 km çevrenizde sürüş yapan tüm Ridertify üyelerine görebilicekmişiz.

15.03.2025 Bu harita üzerinde kendi grup sürüşlerimizi oluşturabilecekmişiz.

Ben üye oldum. NT1100 / NT1100 DCT isminde de bir sayfa açtım. NT1100 kullanıcılarını yada herkesi beklerim :)))

Tanımadığınız insanlarla konum bilgisi paylaşıp üstüne de ne motosiklet kullandığınızı mı söyleceksiniz. Motosiklet hırsızları bile böyle bir hizmeti hayal edemezdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar