Bana bu çok saçma geliyor. Onlara "Sen dernekler masası mısın? Sen emniyet müdürlüğü müsün? sen içişleri bakanlığı mısın ki ben senden izin alayım?" diye sorasım geliyor. Bir de bu MK patch'i kullanamama zımbırtısı var, neymiş MK başka bir şeymiş ve MK olmak için çok bedel ödenmişmiş.RC'lerde belli bir kural yok; kendi düzeninizi istediğiniz gibi kurabilirsiniz ancak bulundugunuz şehir bazı büyük kulüplerin kontrolünde olabilir. Herhangi bir patch'e sahip yelek giymek istediğinizde (ki sayınız fazla dikkat ceker), şehirde yer alan yönetici kulüp ile iletişime geçip izin almanız gerekiyor.
Bana bu çok saçma geliyor. Onlara "Sen dernekler masası mısın? Sen emniyet müdürlüğü müsün? sen içişleri bakanlığı mısın ki ben senden izin alayım?" diye sorasım geliyor. Bir de bu MK patch'i kullanamama zımbırtısı var, neymiş MK başka bir şeymiş ve MK olmak için çok bedel ödenmişmiş.
60 kısıden kımse bılmıyor buraya soruyorsan işiniz çok zor bulaşmayınn benceMerhabalar;
60 kişiyiz. Rider Club kurmak için tüzük örneği ve yama örneği var mı? RC kurmak için ne gerekli? Neler yapılmalı?
Yardımcı olursanız çok seviniriz. MC gibi 3 yama olmayacak. TMP gibi Tek yama olacak.