- Konu Yazar
selamun akeykum motorsever dostlar ismim hüseyin 6 senelik zn 125 nostalji scooter sahibiyim. adana da yaşıyorum. vitesli bir chopper tarzına gecmek istiyorum bütceme en uygun iki motorsiklet buldum ilanlarda. birisi RHON LH 150 diye bir marka internette araştırdıgımda hic bir bilgi bulamadım. daha once duyan goren kulllanan oldu mu ? yedek parça tedarik olayı çok sıkıntı olur mu ? satıcı küba ve regal marka motorların yedek parcalarının uyumlu oldugunu söyledi.
ikinci motor ise zealsun zs 150-19 bu da aynı şekilde türkiyeden distributorlüğünü çekmiş bir markanın yağ sogutmalı 150 cc bir chopperı. bunun satıcısı ise motor aksamında yedek parca sıkıntısı olmadıgını ama grenaj olarak parça teminin zor oldugunu soyledi. sizce bu iki motor arasından hangisini tercih etmeliyim
şimdiden cevaplar için sabırsızlanıyor ve teşekkür ediyorum
ikinci motor ise zealsun zs 150-19 bu da aynı şekilde türkiyeden distributorlüğünü çekmiş bir markanın yağ sogutmalı 150 cc bir chopperı. bunun satıcısı ise motor aksamında yedek parca sıkıntısı olmadıgını ama grenaj olarak parça teminin zor oldugunu soyledi. sizce bu iki motor arasından hangisini tercih etmeliyim
şimdiden cevaplar için sabırsızlanıyor ve teşekkür ediyorum