Revit Gt-R Air ve Tarmac Air mont

Revit gtr air kullanıyorum beyaz renk. Monttan çok memnunum sadece sırt korumalığı yok oda 50 -75 tl arasında değişmekte. hasanpaşa motosuperstoreda bulunmaktadır. ben montuda ordan aldım korumalıgıda Knox korumalık 50 tl idi. Beyaz renk süper cok güzel duruyor. Fakat beyaz renkte ter- toz - camur gibi unsurlarıda düşünürsek cok daha cabuk kirleniyor. Hergün motorumu kullandıgım ıcın 2-3 haftada bir montu yıkatıyorum :)

Hocam beden durumu nasıl montta? Normalde hangi beden giyiyorsunuz ve bu montu hangi beden aldınız?

İnternetten sipariş vereceğim mecburen ama iade et tekrar sipariş ver vs. ile uğraşmak istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar siyah bendeki montu deneme fırsatı buldum sıcakta püfür püfür çok güzel oluyor biraz vadilerin arasından geçerken güneş olmayan yerlerde hafif üşüyorsunuz ama ben memnunum tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar motor sevdasına uzun süreden beri tutulmuş ancak son birkaç ayda aktif adımlar atan acemi bir arkadaşınızım. Kask ve korumaları konusunda baya bilgisiz sayılırım.Geçen gün revit gtr air aldım. Monta takılacak sırt koruması için http://www.revzilla.com/motorcycle/revit-seesoft-back-protector-insert linkindeki korumadan nerde bulabilirim.Veya bu monta uygun başka marka model koruma önerilerinizide rica ediyorum.Herkeze iyi akşamlar.

Bunun yerine ayni sekilde knox marka var, motosuperstorede 50tl idi sanirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

http://www.motosuperstore.net/Knox-Mont-Ceket-Sirt-Korumasi,PR-2007.html buda linki

renk olarak hangisi daha uygun

Revit-Yazlik-File-Mont-GT-R-Air-_13134_1.jpg

img_114229.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar.Aranıza yeni katıldım.Bu montun siyah olanını ve knox sırt korumasını aldım.Diyarbakır'da yaşıyorum.Merak ettiğim bi husus var. Buranın 40 derece sıcağında yine de terletecek gibi duruyor.Hava geçirgenliği nasıldır? Bir de omuz korumalığını çıkarırken cırt cırt diye tabir ettiğimiz fermuar iç fileye yapıştı ve iç file hemen deforme oldu.Bu iç kısımdaki file uzun süre kullanımda bu kadar çabuk deforme olur mu?

Merhabalar.Aranıza yeni katıldım.Bu montun siyah olanını ve knox sırt korumasını aldım.Diyarbakır'da yaşıyorum.Merak ettiğim bi husus var. Buranın 40 derece sıcağında yine de terletecek gibi duruyor.Hava geçirgenliği nasıldır? Bir de omuz korumalığını çıkarırken cırt cırt diye tabir ettiğimiz fermuar iç fileye yapıştı ve iç file hemen deforme oldu.Bu iç kısımdaki file uzun süre kullanımda bu kadar çabuk deforme olur mu?

Knox sirt korumasi gtr air icin kucuk kalir. Seesoft rv serisi uygun sanirim sirt koruma olarak. Knox u bence geri verin ya da seesoft ile degistirin. Montun icinde yazar hangi sirt korumanin uygun oldugu. Bu arada gtr air gayet basarili havalandirma hususunda. Gule gule kullanin.

Sağolun. Satıcı tam uyumlu demişti. Açtım seesoft rv serisi imiş. Etiketinde knox yazdığı için karıştırdım olayı. Tam uyumlu yani.. 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar