Burk@ arkadaş, Revit Montlar kaliteli ve güzel montlar. ancak bu kadar para vereceksen muhakkak Deri ve Korumalı Mont al derim. :caterinin yerini pek tutmaz eğer çok pahalı kevlar benzeri bir mont almayacaksan.
Abim senin almayı düşündüğün mont gayet güzel. önemli olan benim deri önerim. bildiğin kalın bir deri normal mont bile ucuz kumaş montlardan daha iyidir. Hele Korumalı bir Deri Motosiklet Montu idealdir.
Dostum hiç tereddüt etme al derim ben revit-ti Air(yazlık)modeli ve revit-ti motecarlo(4 mevsim)
modelini kullanıyorum ve sonderece memnunum seçtiğin modelde çok güzel
bence al derim şimdiden hayırlı olsun.
revit in montlarından memnun olmayan yoktur gibi düşünüyorum... Ama senin karar vermen gerekir Mont yazlık mı kıslık mı? Senin istediklerini karsılayacak mı? Bu soruları kendine sor ve monta bak.. Güvenle alabilirsin.. Revit in Montuna güvenebilirsin ama eldiven apntolon vb seyler için baska markalara bak :cat:
arkadaşım alıcağın montu 4 mevsim kullanıcaksan bence deri olan motosiklet montlarından alman daha mantıklı.
bu arada geçen sezonun başında kendime ve eşime revit marka air force modeli olması lazım( model ismini yanlış yazmışta olabilirim) yazlık mont aldım. her iki monttada sorunlar yaşadık. aldığımız yere götürdüm(özen motor) tamir için montları geri aldılar iki gün sonra gidip montları aldım ama sorunlar yine aynı
ilk fırsatta yine montları tamire bırakmayı düşünüyorum .
şunuda belirteyim benim amacım revite markasına çamur atmak değil çok ama çok kaliteli bir marka olabilir ama ben böyle bir sorunla karşılaştım sizlerinde bilgisi olsun!!!!!!