revit focus mont alıcağım ne derseniz?

baktım inceledim kendime en uygun revit focus mont (siyah renk )almaya karar verdim siz değerli motor sevdalılarının görüşlerini bekliyorum . bu montu kullanan varmı acaba :silent:
fiyatı 215 €
394_1.jpg

394_3.jpg

Son düzenleme:
bur-k@ kardeşim ;

Sen beğendiysen sorun yok....

İyi bir marka bence de ; kullanan arkadaşlar var...

kimseler de yok sanırım :silent::silent::silent::silent:

begendisen hiç bi sorun yok ben kullanmadım zaten önemli olan senin sewmen

Burk@ arkadaş, Revit Montlar kaliteli ve güzel montlar. ancak bu kadar para vereceksen muhakkak Deri ve Korumalı Mont al derim. :cat:Derinin yerini pek tutmaz eğer çok pahalı kevlar benzeri bir mont almayacaksan.

Burk@ arkadaş, Revit Montlar kaliteli ve güzel montlar. ancak bu kadar para vereceksen muhakkak Deri ve Korumalı Mont al derim. :cat:Derinin yerini pek tutmaz eğer çok pahalı kevlar benzeri bir mont almayacaksan.

muzaffer abi korumaları var , deri değil kevlar sanırım zaten bunu seçene kadar anam ağladı almışken 1 kere alıcam onun için bu topiği açmıştım :rendeer:

Yanlış anlatmışım Burk@ arkadaşım:mrgreen:
Yani Deriden imal edilmiş ve motosikletler için özel koruma yerleştirilmiş montlardan al:cat: Corduro kumaşlar çok iyi korumuyor, deri zamanla vücudunun şeklini alıyor, zırh gibi oluyor. Ben bir mağazada 1 saat deri motor montu denedim, sonra eve giderken üzerimdeki Corduro kumaştan mont sanki tişörtle geziyormuşum duygusu yarattı:silent:

Deri Al derim abim:cat:

Abim senin almayı düşündüğün mont gayet güzel. önemli olan benim deri önerim. bildiğin kalın bir deri normal mont bile ucuz kumaş montlardan daha iyidir. Hele Korumalı bir Deri Motosiklet Montu idealdir.

Abim senin almayı düşündüğün mont gayet güzel. önemli olan benim deri önerim. bildiğin kalın bir deri normal mont bile ucuz kumaş montlardan daha iyidir. Hele Korumalı bir Deri Motosiklet Montu idealdir.

tamam tşk ederim ama 50 cc scoter için (ki ikinci motorum en fazla 500 lük olur sanırım :queen: ) beni 3-4 sene idare eder + günlük kullanımada uygun olması benim için çok idealdir . yardım için tşk ler . ii akşamlar :rendeer:

Amman diyeyim Motorunu küçümseme:)
30-40 km hız ile yapılan düşüşlerde dahi çok ciddi yaralanmalar olabiliyor. Bundan 10 yıl kadar önce, bir motor sürücüsü kırmızı ışıkta durup şakalaşırken arkadaşları ile, motor dengesini kaybedip yana düştü ve arkadaşımız kafasını yandaki arabaya vurduğu için boynunu kırarak vefat etti:cat: Kötü örneklere gerek yok ama tedbir almak en iyisidir. Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir:cat:

revit in montlarından memnun olmayan yoktur gibi düşünüyorum... Ama senin karar vermen gerekir Mont yazlık mı kıslık mı? Senin istediklerini karsılayacak mı? Bu soruları kendine sor ve monta bak.. Güvenle alabilirsin.. Revit in Montuna güvenebilirsin ama eldiven apntolon vb seyler için baska markalara bak :cat:

Dostum hiç tereddüt etme al derim ben revit-ti Air(yazlık)modeli ve revit-ti motecarlo(4 mevsim)
modelini kullanıyorum ve sonderece memnunum seçtiğin modelde çok güzel
bence al derim şimdiden hayırlı olsun.

Dostum hiç tereddüt etme al derim ben revit-ti Air(yazlık)modeli ve revit-ti motecarlo(4 mevsim)
modelini kullanıyorum ve sonderece memnunum seçtiğin modelde çok güzel
bence al derim şimdiden hayırlı olsun.

revit in montlarından memnun olmayan yoktur gibi düşünüyorum... Ama senin karar vermen gerekir Mont yazlık mı kıslık mı? Senin istediklerini karsılayacak mı? Bu soruları kendine sor ve monta bak.. Güvenle alabilirsin.. Revit in Montuna güvenebilirsin ama eldiven apntolon vb seyler için baska markalara bak :cat:

üstat pzt bedenime uygun olan gelicek ve alıcam almışken eldiven almayı da düşünüyorum max 70 ytl para verebilirim önerin varmı ? bu arada aldığım mont 4 mevsimlik umarım pişman olmam ..

Hayırlı olsun üstünde eskisin iyi bir seçim bence eldiven için 70 ytl burda orta halli
bir eldiven alabilirsin ama izmir de bulabilrmisin bilmiyorum.Yalnız revit-ti eldiven
montu kadar iyi değil o yüzden pek tercih etme alıcagın eldivenin deri ve korumalı
olmasını tercih et eldiven de rahat kullanım önemli çünki.Marka aklıma gelmiyo şu an.

dostum istediğin montu yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.

bence başarılı bir mont bende kırmızısı var.sana tavsiyem kırmızı alma çabuk kirleniyor.ben 4 mevsim kullanmak için aldım bu montu.evet yazın rahatsız ediyo.ediyo derken biraz bunaltıyor.oda trafiğe girince yoksa sürekli giderken hava girişleri işini görüyo.yaklaşık 2 hafta önce de içliğini taktım montun.inanılmaz bir değişim:).bırak üşümeyi yüksek hızlarda bile terliycem nerdeyse.su geçirmezliğini de onayladım.gram su geçirmiyor.

sonuç olarak düşünmeden alabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım alıcağın montu 4 mevsim kullanıcaksan bence deri olan motosiklet montlarından alman daha mantıklı.
bu arada geçen sezonun başında kendime ve eşime revit marka air force modeli olması lazım( model ismini yanlış yazmışta olabilirim) yazlık mont aldım. her iki monttada sorunlar yaşadık. aldığımız yere götürdüm(özen motor) tamir için montları geri aldılar iki gün sonra gidip montları aldım ama sorunlar yine aynı
ilk fırsatta yine montları tamire bırakmayı düşünüyorum .
şunuda belirteyim benim amacım revite markasına çamur atmak değil çok ama çok kaliteli bir marka olabilir ama ben böyle bir sorunla karşılaştım sizlerinde bilgisi olsun!!!!!!

arkadaşım alıcağın montu 4 mevsim kullanıcaksan bence deri olan motosiklet montlarından alman daha mantıklı.
bu arada geçen sezonun başında kendime ve eşime revit marka air force modeli olması lazım( model ismini yanlış yazmışta olabilirim) yazlık mont aldım. her iki monttada sorunlar yaşadık. aldığımız yere götürdüm(özen motor) tamir için montları geri aldılar iki gün sonra gidip montları aldım ama sorunlar yine aynı
ilk fırsatta yine montları tamire bırakmayı düşünüyorum .
şunuda belirteyim benim amacım revite markasına çamur atmak değil çok ama çok kaliteli bir marka olabilir ama ben böyle bir sorunla karşılaştım sizlerinde bilgisi olsun!!!!!!

dostum bizde isteriz deri mont hatta tulum ama napalım ekonomi tekstil montu karşılıyor.ki hiç pişman değilim aldığıma sonderece memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.

burakcım heıngrıcke ugra 75 euro luk harıka bı mont war
buarada n61 sıyah vızor war motomax ta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar