- Motosikleti
- Su Motoru
- Konu Yazar
Merhabalar;
Arkadaşlar site yeni arayüzüne sahip olduğu günden itibaren siteye giriş yapamıyordum. Şirketimde bulunan Frame Relay (bir network protokolüdür) hattının yavaş olmasıda siteye giremememin baş sebebi sanırım. Neyse şu anda düzelmiş olan hatlarımız sayesinde bende siteye dönüş yapabildim en sonunda :cat: .
Birçok yeni arkadaş katılmış aramıza elimden geldiğince hepsine hoşgeldin demek istedim ama gözden kaçırdıklarım olmuş olabilir aralarda ve yeni gelen arkadaşlar belli ki eskileri unutturmuşlar
. İnsanlar öle ki gerekmediği ve çok önceleri yapılan hoşgeldinleri vefa namına tekrar bekliyor limana döndükleri zaman tabii topic altlarında değilde Pm lerle falan. Neyse ben yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım biraz; ben 23 yaşındayım ve Antalyada ikamet ediyorum, yarı özel bir şirkette bilgi işlem operatörüyüm, iki tane motorsikletim var birisi Kymco Movie Xl 125 bir diğeri ise Ybr 125 Allah kısmet ederse Mayıs Haziran gibi Er-5 ime kavuşacağım. Biraz sivri dilliyimdir, haksızlığa sizlerinde gelemediği gibi bende gelemem ama maceracı ve motosikletin olduğu her yere gidebilecek bir yapım var. 2 senelik arayı saymazsak ortalama 7-8 senedir motosiklet kullanıyorum ve yaratılanı severim yaratandan dolayı motosikletli olmuş, 4 teker olmuş, iki ayak veya 4 ayak fark etmez.
Kısaca ben buyum. Saygı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğun olduğu uzun bir arkadaşlık için kendi namıma startı verdim. Hadi başlayalım ...
Arkadaşlar site yeni arayüzüne sahip olduğu günden itibaren siteye giriş yapamıyordum. Şirketimde bulunan Frame Relay (bir network protokolüdür) hattının yavaş olmasıda siteye giremememin baş sebebi sanırım. Neyse şu anda düzelmiş olan hatlarımız sayesinde bende siteye dönüş yapabildim en sonunda :cat: .
Birçok yeni arkadaş katılmış aramıza elimden geldiğince hepsine hoşgeldin demek istedim ama gözden kaçırdıklarım olmuş olabilir aralarda ve yeni gelen arkadaşlar belli ki eskileri unutturmuşlar
Kısaca ben buyum. Saygı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğun olduğu uzun bir arkadaşlık için kendi namıma startı verdim. Hadi başlayalım ...