ReTuRn

Motosikleti
Su Motoru
Merhabalar;

Arkadaşlar site yeni arayüzüne sahip olduğu günden itibaren siteye giriş yapamıyordum. Şirketimde bulunan Frame Relay (bir network protokolüdür) hattının yavaş olmasıda siteye giremememin baş sebebi sanırım. Neyse şu anda düzelmiş olan hatlarımız sayesinde bende siteye dönüş yapabildim en sonunda :cat: .

Birçok yeni arkadaş katılmış aramıza elimden geldiğince hepsine hoşgeldin demek istedim ama gözden kaçırdıklarım olmuş olabilir aralarda ve yeni gelen arkadaşlar belli ki eskileri unutturmuşlar :). İnsanlar öle ki gerekmediği ve çok önceleri yapılan hoşgeldinleri vefa namına tekrar bekliyor limana döndükleri zaman tabii topic altlarında değilde Pm lerle falan. Neyse ben yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım biraz; ben 23 yaşındayım ve Antalyada ikamet ediyorum, yarı özel bir şirkette bilgi işlem operatörüyüm, iki tane motorsikletim var birisi Kymco Movie Xl 125 bir diğeri ise Ybr 125 Allah kısmet ederse Mayıs Haziran gibi Er-5 ime kavuşacağım. Biraz sivri dilliyimdir, haksızlığa sizlerinde gelemediği gibi bende gelemem ama maceracı ve motosikletin olduğu her yere gidebilecek bir yapım var. 2 senelik arayı saymazsak ortalama 7-8 senedir motosiklet kullanıyorum ve yaratılanı severim yaratandan dolayı motosikletli olmuş, 4 teker olmuş, iki ayak veya 4 ayak fark etmez.

Kısaca ben buyum. Saygı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğun olduğu uzun bir arkadaşlık için kendi namıma startı verdim. Hadi başlayalım ...

Motosikleti
Su Motoru
Geldim abi geldim :cherry:. Biraz zor oldu ama azimle s.. mermeri delermiş atasözünden yol alaraktan girmeyi, yazmayı, hatta ve hatta yorumlar yapmayı bile başardım sonunda :p. Yine ateşli tartışmalar bizi bekliyor :cherry: ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim yuvaya dönüş yaptın demek haaa:p hoşgeldin tekrar aramıza :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Eyvallah crazy_devil hoşbulduk. Senin birkaç problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam bunalım takılıyordun :) umarım problemlerini halletmişsindir ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR' Alıntı:
semih geldinmi sen....:p
Aşk olsun BBRR kardesim..:p Semih e geldinmi sen?? Bize ise klasik hosgeldin..:pale: Alındım walla..:wiinkk: :rendeer:

MeTaL' Alıntı:
Eyvallah crazy_devil hoşbulduk. Senin birkaç problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam bunalım takılıyordun :) umarım problemlerini halletmişsindir ...

Beni hatırladğına sevindim kardeşim.Ben unutulcak adammıyım beaaaa bunalımların kralı :queen: :queen: :queen: ama geçti hepsi.Allah kimseye vermesin:pale: Tekrar hoşgeldin kardeşim :rendeer:

way kardeşim gelmiş hoş geldin olum bizde unutulduk beee bende epeydir online olmuyodum özledim walla

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
hıım er5 mi al all :pr:
Hoş geldin ne getirdin bize onu soyle :p

Moderatör (forrap)
MeTaL:silent: hımmm MeTaL:silent: Yaw bi yerden tanıdık geliyor aslında ama bi türlü çıkaramıyorum...:p Nerelerdesin semih ustam yaw arada bi gözüküyon kayboluyon özlettin kendini,ama bundan sonra burdaymışsın madem mesajlarına rastlarız sık sık...Bide metalci olmasan ah :p Hoşgeldin sefalar getirdin,umarım bi daha frame relayler bizi ayıramaz:) :cat:

Motosikleti
Su Motoru
CBR1000RR eyvallah kardeşim bende sizleri özledim :cherry:.

Ameliyat masasına yat bakalım, mikrofon şu an benim elimde, bu mikrofon senin eline yakışmaz senden aldım şimdi sıra bende :p. forrap benimde gözüm seni biryerlerden kemiriyor ama kim bu diyordum :p, ahh birde hiphopcı olmasan basacam seni bağrıma ama elden ne gelir. Bu arada bende geçenlerde dalmışım kendimi Nefret dinlerken buldum :cherry: Allah sonumuzu hayır etsin.

Erhan ne oldu Er-5 i senden daha iyi sürerim diye korktun mu :cherry:. Sizlere bol sohbet, neşe, ateşli tartışmalar, kilitlenmiş topicler getirdim :p...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar