Retro Moto Works Bmw K1100 LT Cafe Racer Projesi #Rmw04

Yarım kalan cekimlerimizi de tamamladık. Bu konuya son guncellememi yapıyorum, bi sonraki projede gorusmek uzere :)

Çok güzel, elinize sağlık.

Sele süngeri için ne malzeme kullandınız ? Totoyu acıtıyor mu ?
Benim orj. sele kalın ve patron koltuğu gibi düğmeli, değiştirmem lazım.

Çok güzel, elinize sağlık.

Sele süngeri için ne malzeme kullandınız ? Totoyu acıtıyor mu ?
Benim orj. sele kalın ve patron koltuğu gibi düğmeli, değiştirmem lazım.

Koltuklarımız Yusuf Pehlivan tarafından hazırlanıyor. Kullandıgı malzemeler hakkında cok bilgim yok ancak suni deriye gore cok daha kalın ve sert oldugu icin stok bir motosikletteki konfor yok. Rahat olması gerektiği kadar rahat diyelim :p

Söylenecek pek bir şey yok... Son zamanlarda depreşmeye başlayan cafe racer ve scrambler dürtüme tuz biber ektiniz :D Elinize kolunuza sağlık maşallah... Bir tek arka teker biraz daha geniş tabanlı olsa fena olmazdı sanki :D

Söylenecek pek bir şey yok... Son zamanlarda depreşmeye başlayan cafe racer ve scrambler dürtüme tuz biber ektiniz :D Elinize kolunuza sağlık maşallah... Bir tek arka teker biraz daha geniş tabanlı olsa fena olmazdı sanki :D

Jantı degistirmeden takılabilecek en buyuk boyut buydu malesef :)

yeni fotoğraflar daha da bi harika olmuş. son fotoğraflarda k100'ün önünde nerdeyse aynı renkte bir alet var, o nedir ne değildir efenim bilgi alabilir miyiz? :)

Bu arada yaklasik 2 hafta once Bismarck'in teslimatini yaptik. Tekrar hayirli olsun Tolga abi. Kazasiz belasiz insallah :cat:

fikir güzel, sunum güzel, çekimler güzel. Acayip olmuş makineler. Sanki retropunk filmlerden fırlamış gibi. Ya da ne bileyim, casus filmi falan:
http://i.imgur.com/sK22FXU.jpg
sK22FXU.jpg

Bir tek sele belki biraz daha farklı olabilirdi (şahsi fikrim, herkesin zevki başka)

Güzel motor yaa. Bir de bu tip bmw'lerden acayip rat style motor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar