- Konu Yazar
Arkadaşlar eski kız arkadaşım akşam öylesine aradı konustuk falan derken ailesiyle tartistigini ve babasinin dovdugunu falan soyledi. Bugun bende merak ettim falan durumunu bulusmak istedim. Gorustuk bayagi darp var kizin yuzunde alninda falan bu arada kiz 17 yasinda eski sevgilim suanda normal arkadasim deger verdigim bir insan ara sira konusuruz oyle havadan sudan.
Neyse haline uzuldum. Bir kiz arkadasina falan gitmek istemis kizda kabul etmemis bayagi uzuluyordu. Bende dedimki ben istanbula gidecegim aksama sende gel dedim. Kizda cok isteeim yaa kafa dagitmis olurum falan dedi anlastik fakat aklima takilan olay kiz 17 yasinda resit degil. Bu arada istanbula aslinda isim icin gidiyorum. Bir firmamiz var babamin sirket ama istanbuldaki bir kurum icin imzalar falan olacak yani 2 saatlik bir isim olacak. 3-4 gun kalmayi planliyorum. Gezmek tozmak amacli epeydir gezesim vardi istanbulu simdi asil sorum su
Kiz 17 yasinda oldugu icin ailesi sikayet etse bana bisey olur mu ?
Kiz ile sadece eski bir arkadasiz gezerken yanimda olsun istiyorum. Bayagi bunalima girmis biraz rahatlasin istiyorum.
Sadece arkadasiz oyle cinsel iliski falan kesinlikle dokunmam kiza istese bile
Simdi ailesi sikayetci olursa bana ne olur. ?
Kiz kendi istegiyle benimle gezmeye geliyor.
Neyse haline uzuldum. Bir kiz arkadasina falan gitmek istemis kizda kabul etmemis bayagi uzuluyordu. Bende dedimki ben istanbula gidecegim aksama sende gel dedim. Kizda cok isteeim yaa kafa dagitmis olurum falan dedi anlastik fakat aklima takilan olay kiz 17 yasinda resit degil. Bu arada istanbula aslinda isim icin gidiyorum. Bir firmamiz var babamin sirket ama istanbuldaki bir kurum icin imzalar falan olacak yani 2 saatlik bir isim olacak. 3-4 gun kalmayi planliyorum. Gezmek tozmak amacli epeydir gezesim vardi istanbulu simdi asil sorum su
Kiz 17 yasinda oldugu icin ailesi sikayet etse bana bisey olur mu ?
Kiz ile sadece eski bir arkadasiz gezerken yanimda olsun istiyorum. Bayagi bunalima girmis biraz rahatlasin istiyorum.
Sadece arkadasiz oyle cinsel iliski falan kesinlikle dokunmam kiza istese bile
Simdi ailesi sikayetci olursa bana ne olur. ?
Kiz kendi istegiyle benimle gezmeye geliyor.