Resim Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu ne ki ben 5kişilik ailenin scootere bindiğini gördüm vallah :pr: :pr: :pr:

Abi Yarim Saat Olmadi Daha Biraz önce Ayni Tarz Hirbolardan Bende Gördüm Tek Fark Motor Du . Bide Amcamlar Ona Buna Bağira Cağira Gidiyolar Ne Işikta Duruyolar Anliycaniz Adamlar (tabi Adam Demek Ne Kadar Dogru Olur O Tartisilir) Trafiği Katlediyolardi.
Içimden şöle Demek Gecti. Ulan şu Egsoz Bunlarin Taaaaaa.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ülkede bilinçli(?) motorcu olmak için illaki japon yada batılı motora binmeniz gerekir.
eğer bu tür batılı motorlara binerseniz her istediğinizi yapabilirsiniz
diğer türlü çin malı ve yerli motorlara binerseniz ikinci sınıf motorcu olursunuz ve ne yaparsanız yapın aşağılanmaktan kurtulamazsınız.
nedeni ise bir takım aristokrat motorcuların bu pahalı sporlarının avam tarafından da yapılmaya başlamasıdır. bütün sorun budur.
sonuç olarak diyecek bir şey yoktur. motor ile otobüsten daha ucuza ulaşım sağlıyorum bana göre gerisi hikaye

Son düzenleme:
bazı insanların motosikletin bir aile aracı olmadığını anlamaları gerekiyor

ARTOS PORTOS AREMİS
üç silahşör bunlar bide dartanyan vardır muhtemelen ama kadraja sığmamış anlaşılan. afeerin bunlara dosluk dediğin böledir işte. ölüme kadar hep beraber.

allah kolaylık versin daha ne diyim...

bunlara ne desek mustehak

onlara bıse olsa uzulmem de

etrafa zararları olursa kotu olur

bunların ınsan oldugun dan şupheliyim akla zarar valla

Ya geçen Ankara'da adamın birini YBR ile SOMYA taşırken gördüm :) Adam gidona bağlamıştı.Foto çekecektim ama o sırada otobüsteydim :(

abi bunlar var ya...... sanki altlarında ki dönen dünyaya ayak uyduruyorlar. aslında hep aynı yerde duruyorlar... :)

bu bişey değil.kamera olsaydı da çekebilseydim.adam moturu sürüyor arkada hanımı ortada mini mini ama gerçekten mini bir bebe. tüh dedim sizin kalıbınıza kendi kendime.

gökhan kardeş yanlış o zealsun gs 200 ama o andavallılar ne için üç kişi binmiş anlayamadım bi gariplik var bu işte ne ki dertleri neymiş sormak lazım çünkü sağlam adam iki kişinin sorumluluğunu almaya cesaret edemez ben bile kendime mukayyet olmakta zorlanıyorum ne akılla bu oluyor yaw::angry2:: ::ranntign ::rantinp: ::eek:hmy:: ::evil::

Mototaksi yapmış adam yaaa!! Yuh be daha yer olsa alacak en arkadakinin poposunun yarısı dışarda zaten :queen:

Söyleyecek söz bulunmaz bunlara. Allah akıl fikir versin ne diyim...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
cehaletin ve herşeyi bilirim olayının sonuçları bunlar
"eğitim şart" gibi klişe bir yazı yazmaktan kendimi alamıyorum ama şunuda söylemek istiyorum ki eğitim alacak kişinin bunu kabul etmesi de gerekir
ve bu arkadaşlara siz bunun yanlış olduğunu bir şekilde anlatmaya çalışsanız eminim size demedik laf bırakmayacaklardır.
dün de benim boğaz köprüsünde gördüğüm bir olay geldi hemen aklıma
işten servisle eve dönüyorum, tam boğaz köprüsünün ortasına gelmişiz
yanımdan racerli bir kurye geçti ama oda ne
tam 2 şerit arasındaki çizgiden arabaların arasından gidiyor, doğal olarak köprü üzeri rüzgarlı ve bizim elemanın 2 elide gidonda değil
hani ben süperim edasıyla elleri bırakmış, omuzları kolları falan sallıyor rahatlıyorum havasında, sadece vücudu ile motora hafif yön vermeye falan çalışıyor
resmen dehşete düştüm
be adam anlıyoruz bütün gün motor başındasın yoruluyorsun ama git köprü çıkışında kenara çek öyle rahatlat kollarını
köprü üstünde rüzgarda da yapılacak şey değil ki bu
hayret ettim adama
acaba ani bir rüzgar onu savursaydı, altındaki motor zaten 2 el gidonda olarakda zar zor çizgisinde giden bir motor, yada başka bir şey olup yoğun ve akan trafik içinde arabaların altına girseydi aynı karizmayı sürdürebilecekmiydi
allah akıl fikir versin diyorum ama bunun bir işe yaramadığınıda üzülerek biliyorum
:farao:

Karacahil bunlar...Birak fizigi kimyayı bunlar dogru dürüst konusmasini becerebilir mi acaba merak ediyorum. :farao:
Kendilerine ne kadar ve ne sekilde zarar vermek istiyorlarsa buyursunlar seve seve...Can onlarin...istedigi gibi harcamakta serbestler...Tohumuna para saymadik ya, ne üzülecez??? Gram uzulursem adam degilim şunlara.
Ama ya knedilerine zarar verirken bir baskasinin da canini yakarlarsa ne olacak? Bi kasiste mesela, o kiçinin yarisi disarida olan arkadas yere laaap diye düşse, arkasindan gelen araç da bunu ezse oldurse ne olacak?
Cevap veriyorum: Bu evrimini hiç mi hiç tamamlayamamis dangalaği adam yerine koyacaklar ve arkadan gelip bunu ezen surucunun basi belaya girecek mesela...Mesela ona da dikkatsizlikten ceza yazacaklar, adam oldurdugu icin nezaretlere girecek, mahkemelere cikacak, bu salagin ailesi eşi dostu arkadaş ve akrabalari tarafindan linç girişimlerine maruz kalacak (ki bunlari goruyoruz etrafta). Bunun dikkatsizligi mi var? Dikkat etsen ne olur bu salaklara?:pr:
Cahil cühela cesareti baska da birsey degil. EGİTİM ŞART!!!:farao:

Ice

Arkadaşlar başlardada konuşuldu yazıldı motorsiklet sayısının artması malesef bu şahsiyetlerinde sayısını arttırdı. Bunlar gibiler yüzünden hepimiz lekeleniyoruz. Sürekli otomobil sürücüleri bunların hepside aynı diyorlar. (Boğaziçi köprüsündeki olay dehşet verici luxor) bu şahsiyetleri bir şekilde uyarmalıyız. Ama nasıl ????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar