Resim Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ?

bu ne ya yanlış anlamayın ama bu adamlar motor üzerinde bi şeyler yapıyorlar sanki..

suratlara baksanıza.. :cherry:

ALLAH korusun tekerlek ufak bir taşa deyse motor altlarından çıksa 3 üde mahvolurlar ya..

yazık ya burası ilginçlikler ülkesi abiler.. :silent:

5 sayfa tenkit ve afedersiniz tıraştan sonra BBRR nin resmi olaya son noktayı koymuştur.
Burası Türkiye fazla kafa yormamak lazım...

yok arkadaşım bunlar fantezi amaçlı binmişler baksana:mrgreen: çok komik ya...barış abi resim süper alemsin valla:)

@ aliberkay

Zaten birisi vermiş poliste peşlerine düşmüş...hatta madem 3 kişiler neden bizde 3 kişi takip etmiyoz demiş polis :cherry:

polisler.jpg

muhahah işte bu son nokta beyler....... :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p

::unsure:: en arkadaki dayının yüz ifadesine bakın.. zuhahhhahaha:queen: :bounce:

varya zealsun alcaktım ondanda soğuttular adamı...

selam arkadaşlar benim görüşüm ve benim fikrim çinliler bizi nasıl yok edeceklerini kolay bir yoldan bulmuşlar alın bir örnek size fotograftakiler hiç ugraşmıyorlar savaşla neden mi bizim türklerin ne kadar çabuk gaza geldigimizi biliyorlar ve orjinal bir malın yansanayii kulanıp bizi böle kazalarla yok etmeye başlamışlar bile ama bunun kimse farkında degil herşey ucuz bir motor bu kadar ucuzlarmı buda ayrı bir konu ama ben o konuya girmicem kısacası ucuz etin tadı ne olurmuş bunu herkes biliyor arkadaşlar sölememe gerek yok benden herkese kazasız motorlu sürüşler dilerim herşey gönlünüzce olsun

Otomobilinle arkadan biraz dokunsaydın bi daha 3 kişi binmez kurallara uyarlardı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hatalar tabiki olacak inanın hepimiz yapıyoruz...Ama polisler daha şeker çıkmış...Mubareklerde çam yarması gibi Motor çökmüş valla...

Bu resmi geçen gün Gebze E-5 civarlarında otomobilden çektim ve kendimden utandım. Sizce motosiklet sayısının artması iyi mi yoksa kötü mü ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?
resim36st2.jpg
[/URL][/IMG]

Abi sen anlamamışsın ki olayı;bu üçlüler yarış kategorisi,pist de Indianapolis(oha)

he he gebzeden başka nerde görülür :mrgreen:
oda bişimi dün gördüm mobilete 3 kişi çoluk çocuk binmişlerdi:mrgreen:

arkadaşlar böyleri motorsıkletı tutkuiçindeğilde vasıta olarak görenlerdırbence yanı bınıp gıdelimde be olursa olsun anlıcanız motosıklet kültürünün ülkemıze gelmesıne cokdahavar ben oha dıyorum saygılar

Bu üç kazık kadar densiz neyse de bir de araya çocuk alarak(daha dogrusu cocugu pestil yaparak)binenler var.Espri mahiyetinde kullanılsa da Eğitim Şarttttt :((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar