Resim Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ?

doğal bi şekilde doğal seleksiyona uğramaya namzet görünüyorlar.:queen:

ARkadaslar o motordakı benım lutfen saygılı olalım.:p saka saka adamlara bak yav olcek gıtcekler sonra motorun adını cıkartcaklar

mauauhahahah adamlar kendilerini moto gp psikolojisine vermisler zuahahahaha cok komik foto

Tabiki kanuni racer:cat:

arkadaşım o makine kanuni değil ZEALSUN 200 GS.
zaten altındaki makine ne olursa olsun o şekilde binmek çok aptalca.hadi kask olsa neyse :mrgreen:

REZALET!!! :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankalar bu adamları savunmak tabiki haksızlık olur ama güneydoğuda 3 kişiden 1 i motosiklet alabilecek kapasitedeyken istanbulda her 1 kişiye 1 motor düşüyor ki bu adamların tipinden belli zevk değil öğrenci bunlar Mecburi gidiyorlar. neyse gerçektende tehlikeli iş olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
töbeee töbee ne insanlar varya.resmen rezillik walla arkaya oturanlardada hiç akıl yokmuş.

Arkadaşlar kimsenin özel hayatına karışmayın
adamlar bu tarz birbirlerine yakın ve yapışık yaşamak istiyorlar belki :p
herkesin tercihine saygı duymak lazım :queen:

Motosikleti
Forza 250
herkes cinsel tercihleri konusunda hürdür.
ancak bunu bu kadar belli etmeye gerek var mıdır?

Ben bu resimden bu sonucu cıkardım :ea

Ice

Yanlız motordan çıkan sesi duymanızı isterdim. Benim diyen motordan böyle ses çıkmazdı walla :p

sonuçta bu arkadaşlar da bu ülkenin insanı, uzaydan gelmediler, ister dört teker ister iki teker, eğitim şart demekten başka yapacak bir şey yok
iş sadece kask takma ile bitmiyor, trafik kuralları, fizik kuralları, teknik bilgi, alınması gereken çok yol var..........bana göre bu resmin özeti böyle bir şey

Mersin İl Temsilcisi
dostum saniyelerle kaybettin :cherry: ama bende bi 125R almayı düşünüyorum.eğer alırsam rövanşını caddede yaparız :wiinkk:

:cyclopsan hem bir önceki protesto edyoruz hem de caddede yarış teklif ediyoruz... vay beee :pale: :farao: :farao: :farao:

Arkadaşım ; bu makina zaten çin malı.
Biliyosun 20 milyarlık makinaya hiçkimse 3 kişi binmez.
Ya da bu tip yaratıklar 20.000 YTL yi biraraya toplayamaz...

Ice'a teşekkürler , dikkati için.Bide bu gibi arkadaşların bu siteyi görmelerini başarabilirsek zamanla , hiç cezaya gerek kalmadan, ADAM KAZANMIŞ OLURUZ..

oooo bizde çok var:)

yuva gezisi öncesi bir yere daha past etmiştim görmeyenler için buyurun....
özer arkadaşımız güzel bi konuya değinmiş :cat: ıce ellerine sağlık bu arada:)

Mersin İl Temsilcisi
Bir Dakka Yaaa

Arkadaşım ; bu makina zaten çin malı.
Biliyosun 20 milyarlık makinaya hiçkimse 3 kişi binmez.
Ya da bu tip yaratıklar 20.000 YTL yi biraraya toplayamaz...

hem az önceki, hem de şimdiki iki ayrı konuya üst üste cevap vermek istemezdim ama, benim makinam da çin malı. ama gözüm gibi bakıyorum. 2 kişi bile binmeye kıyamıyorum bebeğime... ayrıca da, benim de maddi durumum pek iyi değil, asgari ücret altında çalışıyorum ve 20.000ytl/350ytl = 57.142 ay çalışıp yemeden içmeden toplayabileceğim para. bu söz bana biraz ağır geldi :( ben de biliyorum bir harleye veya bir hayabusa ya binmeyi ama olmayınca olmuyor işte... ama kötü bir niyetle söylenmediğine inanmak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar