Renk seçimi

Bir önceki konunuzda cbr mi ninjamı diye sormuştunuz.

20 kişiden 15 i cbr dedi , tınlamadınız, ninjaya karar verdiniz.

Bu konudada ağırlıklı beyaz deniliyor , yine tınlamıyorsunuz.

Madem bizi dinlemeyeceksiniz niye soruyorsunuz?

Gidin siyah alın madem, kirlilik yapmayın bari .

Şimdi bekocum sordugun soru guzel de verdiğin cevaplar yanlış değilmi hocam sencede ? ferdinandd ın yazıları ne guzel okumadınmı hocam aklımda soru ısaretlerı vardı herkez birşey dedi benım gonlume en sıcak gelen yorumu saolsun arkadsımız cok guzel bır acıklamayla yaptı ve dusuncelerımın dogru olduguna karar verdırdı burda bi oylama yapayımda kım ne derse onu alayım tartısması yapmıyoruz kı. Ben sıyah ıstıyorum ısterse deıl 20 kısıden 15 ı dunyanın tamamı beyaz desın gene sıyah alırım zevkim bu . O zaman dıceksın nıye burda soruyorrsun ? Adı ustunde moto sohbet deıl mı hocam. Bak sen beyaz dedın o yeşil dedi 2 kişi siyahtan şaşma dedi ve cok guzel acıklama yaptı tam benım dusuncelerımı yansıttı bende kararımı verdım sencede kotu olmadımı sohbet ? Cbr konusuna gelırsek aklımın %51 i ninjadaydı zaten orda kı konusmada da arkadslar gonlunden gelenı dınle dıyerek beni ninjada karar kıldırdılar. Fakat sen 2 başlıkdada yorumlarını yazdıkdan sonra senin düşüncelerıne ( cok ozur dılerım ) karar kılınmadıgında sinirlenıyorsun sanırım

Benim düşüncelerimi almakla alakası yok . Yanlış anlıyorsunuz.

Sizin aklınızda zaten birşey varmış, fikrinizi değiştirmiyorsunuz zaten. Madem kişilerin yorumları önemli değil, konu açmanın mantığı ne ? Zaten aklınızdan geçeni alacaksınız.

Konuşmak hoşuma gidiyor hocam mesela arkadaş'da siyahı ovdugu halde beyazı onerıyordu sımdı beyaza bakayım dedım bu zamana kadar bakmamıstım beyazda guzel gelıyor yani göze değerlendırmeye alına bılıcek bı yorum sızınkılerıde alıyorum almıyor deılım yanlış birşey dedıysem kusura bakma :cat:

Konuşmak hoşuma gidiyor hocam mesela arkadaş'da siyahı ovdugu halde beyazı onerıyordu sımdı beyaza bakayım dedım bu zamana kadar bakmamıstım beyazda guzel gelıyor yani göze değerlendırmeye alına bılıcek bı yorum sızınkılerıde alıyorum almıyor deılım yanlış birşey dedıysem kusura bakma :cat:

Yanlış birşey demediniz. Sadece. Birsürü kişi beyaz daha güzel dediketen sonra "" siyah forever"" demeniz şaşırttı. Madem öyle sormaya gerek yokki.

Hayır herkez beyaz dedi evet ama arada ki iki yorum benım tam anlatmak fakat anlatamadıgım dusunceme 12 den vurdu ferdinandd'ın yorumu orda ıcımden öyle bır tepkı geldı

İkinci kez soruyorum

Arkadaşlar bundan 1.5 2 ay oncede sormustum ama tekrar soruyorum o zaman kararım kesindi hatta bazı arkadaşlar madem kararını verdın nıye konu açıyorsun dıye üstelemişti biraz ama bu sefer . Daha karışık olarak konu açıyorum . Kısmetse kaldı maximum Kasım ve Aralık sonra motor mertebesine ulasıcaz :) .. Sizce hangi renk arkadaşlar

http://img59.imageshack.us/img59/562/fotoraf0373.jpg < Siyah

http://media.onsugar.com/files/2011/05/18/3/1625/16258833/bd/kawasaki_ninja_250_2011_white.jpg << Beyaz

Daha once sordugumda kararım siyahdan'dı ve konu sonunda siyah olarak nitelendırmıstım ama cidden düşününce ogün bence beyaz diyen arkadaşların umarım kulakları çınlar :) Geldim sözlerine galiba 2. kez dosyayı önüme koydum . Yorumlarınızı beklıyorum :cat:

Begenmedıysen yorum yapmaya bılırsın dostum . Zorlamıyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

yesil dusundunuzmu?

Yok dostum yeşili düşünmedim renk olarak sevmedıgım bı renk direk eledım . Kimisi ninja dediğin yeşil der ama ben bu ikisi arasında kararsızım renk seçmek zormuş :)

Ninja dediğin siyah olur. Seni karanlıkta kimse görmez sesinden ürkerler :queen:

beyaz iyidir . bütün hatları kıvrımları belli olur

siyah bunları gizliyor maalesef

Valla hocalar benimde öyleydi siyahı alıcaksın siyahda ekipman ghostrider gibi gezicen ortalıklarda :) . Ama şimdi diğer tarafdan bakıncada beyazın ustunede . siyah ekıpmanlar çok tatlı duruyor gozumde canlandırıyorumda :) . Ula kararsız kaldık İstanbul içide sadece 1 tane satılık beyaz ninja var . Ve fiyatı çok uygun suan adama para lazımmış satıyormus ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

beyaz iyidir . bütün hatları kıvrımları belli olur

siyah bunları gizliyor maalesef

Dimi hocam benımde gozume öyle gelıyor iki rengi karsılaastırdıgımızda bunu daha once beyaz cbr'ı olan bi abimiz vardı oda söylemıstı cbr'ı için . ninjada'da aynı olay yer alıyor sanırım .

@beko12345 . Eğer okursan hocam yazımı başlığı görüp. Sanırım senin sözüne geliyorum :))

Bakımını yapa bilicek ve temiz tuta bileceksen beyaz çok daha hoş yorumu geldi bir arkadaşımdan.

Bir bayan yorumuda ; siyah daha cazip ... Yokmu arttıran :)

aynı muhabbet ekipman konusunda da oldu. Oğuz anlattı ben yırttım bi tarafımı yine "benim istediğim olur" kafasına geldi.

Ben boyatıcam direk motoru, fabrika renkler herkeste var. kısa zamanda da elden çıkarmayı düşünmediğimden, zevkime göre kısaca..

Bu renge
no.18darkpurplebig.jpg

Dönüp de başka renk olsaydı demeyeceğin rengi al, yeter. Nabıcan milletin lafını..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar