Renk seçimi

Arkadaşımla demin konuştuğumuz bir konu uzerıne buraya gelıp bı sorayım dedım . Şimdi arkadaş beyaz ninja'cı bense herzaman siyahlara bürünmeyi severim :) Oda diyor kı kawasaki dediğin yeşildir diyo ama kendiside ya yeşil ya beyaz alırım dıyo siyah alırsan pısman olursun kıme sorarsan sor dıyo kafamı attırıyo diyorum ki . Arkadaş renkler ve zevkler nasıl tartışılır ben sıyah ısterım sıyah alırım yeşil istersen yeşil alırsın bunun tartısılma konusu yok kı ? . Sizler hiç böyle sorun yaşadınız mı kafanızda ki renk hayaliyle gidipde başka renk bı motor aldıgınız veyatta kafanızda ki renge gidipde sonra keşke dınleseydık gıbı ? Bana sorarsanız ben pısman olmam gıbıme gelıyor sonuçta . Tüm renkler siyahın ıcınde kaybolur .

Ninja dediğin yeşildir aynen azı şeylerın standratı vardır ama yeşil bana çok cafcaflı ( böyle kımıl kımıl ) geliyo bide yıllardır kawasaki dediğin mi yeşil gelir akla çok standartlasmsı bı renk gelıyo bana nedense itici gelıyo . sımdı nınja dedıgın yesıldır dıye yesıl mı surmek zorundayız yanı ? :)

Beyaz yada yeşil derim. Siyah kapıyor motoru.

Niye hocam mesela sende beyaz cbr var beyaz hosuna gıdıyordu renk olarak siyah hosuna gıtseydı sıyah almazmıydın ? Yani standartlastırılmıs seylerın dısında kendı tercıhın mı yoksa illah nınja dedıgın yeşil veyatta cbr dedıgın beyaz şuydu buydu dıye mı seçim yapardın ? Valla aklımı kurcalıyo

Niye hocam mesela sende beyaz cbr var beyaz hosuna gıdıyordu renk olarak siyah hosuna gıtseydı sıyah almazmıydın ? Yani standartlastırılmıs seylerın dısında kendı tercıhın mı yoksa illah nınja dedıgın yeşil veyatta cbr dedıgın beyaz şuydu buydu dıye mı seçim yapardın ? Valla aklımı kurcalıyo
Honda civic arabamız var. Siyah renk. Bana civic dersen siyah derim. Yakışıyor. Ama 250 cc zaten çok iri değil birde siyah olunca iyice kapanıyor motorlar.

Valla genede zevk meselesı gıbı gelıyo bana ama genede incelemek lazım belkı severiz :) açık renkleri

Valla genede zevk meselesı gıbı gelıyo bana ama genede incelemek lazım belkı severiz :) açık renkleri

Tabiki zevk meselesi. Eğer zaten zevk meselesi olmasaydı birsürü renk seçeneği olmazdı. Yeşil ninja gördüm , fena değil. Siyah ninjada gördüm , daha sönüktü. Ama ben olsam beyaz ninjayı seçerdim.

Siyah klas bir renk, ama ninjada değil. Cidden çok kapıyor motoru, yakışmıyor. Yeşil bana da çok janjanlı geliyor. Şık durması ve trafikte farkedilmesi adına ben beyaz derdim, beyaz iyidir

Siyah ben buradayım demez ama hatlarını belirginleştirmek için renkler geçerse süper olur.

Aynen hacı ya bu işin sonu bulunmaz gıbıme gelıyo . Mesela adam beyaz almıs beyaz çizgilere sahip ekıpman almıs motoruyla bir bütün olmuş cok tatlı duruyordu. Kımısı sıyah alıp sıyah takım gıyer ghotsider olur :D Tıpkı benım planlarım hehehe

Sizler hiç kafanızda ki renk hayaliyle gidip başka renk bı motor aldıgınız veya kafanızda ki renge gidipde sonra keşke dınleseydık gıbı ? Bana sorarsanız ben pısman olmam gıbıme gelıyor.

Benim ülkemizdeki en beğendiğim CBR250 modeli bembeyaz olan (2013) kasa, fakat 2. el satıcılarının anlamsız tutumlarından dolayı gidip çift renk almak zorunda kaldım.

Keşke demiyorum çünkü bu arkadaşların tutumları takip ettiğim kadarıyla halen değişmemiş, aynı motosikleti (2013 5000km de) sırf beyaz diye +1500-2000 lira pahalıya satmaya çalışıyorlar :mrgreen:

Yolda gördüğüm her beyaz CBR250' ye halen döner döner birkez daha bakarım, yorgan ayağıma kısa geldi diye pişman olmasamda hakkını yiyemem, çok çok daha güzel duruyor beyazı :thumleft:

Şimdi benm durumumda ben beyazı beğeniyordum, %90 beyaz diyordu v.s v.s senin durumunda olsam durum çok farklı, isterse beyaz diye vahiy insin, gider siyah alırdım :)

Para senin, zevk senin, milletin gönlünü yapmak için almayacaksın sonuçta :cat:

(not : Kawa yeşili Kawa' ya hakikaten yakışıyor, yeri ayrı :) Fakat şahsen Ninja alacak olsam sedefli inci beyazının renk tonunu aşırı beğenirim, gözüm kapalı alırım :))

Son düzenleme:
Benim ülkemizdeki en beğendiğim CBR250 modeli bembeyaz olan (2013) kasa, fakat 2. el satıcılarının anlamsız tutumlarından dolayı gidip çift renk almak zorunda kaldım.

Keşke demiyorum çünkü bu arkadaşların tutumları takip ettiğim kadarıyla halen değişmemiş, aynı motosikleti (2013 5000km de) sırf beyaz diye +1500-2000 lira pahalıya satmaya çalışıyorlar :mrgreen:

Yolda gördüğüm her beyaz CBR250' ye halen döner döner birkez daha bakarım, yorgan ayağıma kısa geldi diye pişman olmasamda hakkını yiyemem, çok çok daha güzel duruyor beyazı :thumleft:

Şimdi benm durumumda ben beyazı beğeniyordum, %90 beyaz diyordu v.s v.s senin durumunda olsam durum çok farklı isterse vahiy insin beyaz diye gider siyahı alırdım :)

Para senin, zevk senin, milletin gönlünü yapmak için almayacaksın sonuçta :cat:

(not : Kawa yeşili Kawa' ya hakikaten yakışıyor, yeri ayrı :) Fakat şahsen Ninja alacak olsam sedefli inci beyazının renk tonunu aşırı beğenirim, gözüm kapalı alırım :))

Aynen hocam dogru dıyorsun hayalimde 2 motor var . Ninja 250 . Fazer 8 bu ikisini sürüp doyasıya genclıgı yasayıp emeklı olcam o yuzden ne ıstıyorsan onu yaşamalısın . Ne demiş can yücel. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, karşındakinin gördüğüdür rengin :) o yüzden sıyah forever :cat:

bence beyaz. Çünkü beyaz daha kalıplı gösterir. Bu arabada da, motorda da hatta uçakta da aynıdır. Beyaz ninjaya bide kırmızı jant şeridi çekersin, güle güle kullanırsın =) ama tabi bize göre kötüde olsa iyide olsa yinede içinden geçeni al.

Aynen öyle, yukarıda okadar yazdım ama anlatmak istediğim havada kaldı zaten :mrgreen:

Demek istediğim, gidip sırf arkadaş çevren veya bizler beğeniyoruz diye beyaz alırsan, yolda gördüğün her siyah Ninja' ya dönüp dönüp baktıktan sonra ne kıymeti kalır ki :)

Yapıştır gönlündeki siyahı, 7/24 temiz tuttarsan, saçlarını gelip senin motosikletinde taramak zorunda kalırlar :mrgreen:

Bir önceki konunuzda cbr mi ninjamı diye sormuştunuz.

20 kişiden 15 i cbr dedi , tınlamadınız, ninjaya karar verdiniz.

Bu konudada ağırlıklı beyaz deniliyor , yine tınlamıyorsunuz.

Madem bizi dinlemeyeceksiniz niye soruyorsunuz?

Gidin siyah alın madem, kirlilik yapmayın bari .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar