Arkadaşlar renda T-2 125cc motor aldım gerçekten 10 numara kalkışları fln çok güzel arkadaşımda MONDIAL 150 HS var otobana çktık denemek için kalkışta onun önüne geçtim sonrasında ibrem 110 flndı brz önüme geçti ama 130u gördüm sonra arkamda kaldı gerçekten çok memnunum motorumdan... bu iki motor arasında 600 lira kadr fark var ama bence mondial alıpta gereksiz paralar dökmeyin hepsinde aynı parçalar var sonuçta...!! RendA MotorS
Rodajdaki motora öyle bas. sonra birkaç bin km sonra motorda arıza çıksın, Sende mondial ya da Kanuniden yedek parça al

. Daha ne bayi ağı nede servis ağı genişlemiş. Gebze ve çevre köylerde de Harput Star marka motosikletler geziyor. ama gel gör ki firma motorları gümrükten çekemeden battı. Çin mallarını ithal eden ithalatçıları bir türlü anlayamıyorum. Birbirleriyle aynı olan motorları ülkeye farklı adlarla sok ondan sonra satamayıp bat

Kullanıcılarıda sağda solda kulaklarını çınlatsınlar. Motorlarınızın şasesindeki üretici isimlerini internette arattırın görün nekadar çok farklı çeşitli motorlar var. Birde şu var bakıyorsun iki motor birbirininin aynısı. Tamam diyorsun x firma batsa bile parçayı y den alırım. Sonra bir gdiyorsunki adam 0,5 lik bir fark yapmış parça elinde patlıyor. Hobi olarak motosiklet tamirciliği yapıyorum haftasonları. bu şekilde bir sürü motor geliyor. misal harput star geliyor dıştan bakıyorsun atıyorum kanuni elite 100 ile aynı gövde diyorsun bir geliyor parça vida yeri farklı tırnağı farklı renk farkını söylemiyorum bile

Mesela piyasadaki hava soğutmalı çinli tüm 250 cc lik chopperların motor aksamı birbirinden farklı. Yahu piston pimleri bile farklı
Sağlıcakla.