Diğer Renda motor hakkında bilgi

s.a arkadaşlar;

Resmini ekleyemedim arkadaşlar kusura bakmayın. Nette araştırdım fazla bilgi bulamadım kendi sitesindede fazla bilgi yok RD-125-4 modelinin fiyatını merak edioyorum kullanımı çok fazla burda güzele benzio kullanan bilen varsa söyleyebilirmi?_? şimdiden sağolun...

http://rendamotors.com/modeller.htm

''dost acı söyler'' derler...

bence o motora hiiiç bulaşma!!!

Daha önce hiç duymadığım Çinli makinalar.Pekte yoruma gerek yok aslen.İlla uygun fiyatlı makinalar arıyorsan bari servis ve yedek parçada daha az sorun yaşayacağın bir marka seç.

İlk defa duydum bütçen kısıtlı ise kanuni mondial gibi markalara bak servisi yedek parçası bol.

ilk defa duydum ithal eden firma muhtemelen çok güçlü değildir iki günde piyasadan silinir, bence alma!

Beyler renda RD-125T-7 bu motor hakkında bilgisi olan yada bu motoru kullanmış olan arkadaşlar varsa lütfen beni bilgilendirsin 3-4 gün içinde alıcam yoksa :)

Şimdi 125 cc 1.200TL fiyatı bu fiyatada kaçırmak istemiyorum asya,mondial motorların fiyatı çok yüksek gelio bana napacam bilemiorum :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondıal kanunı vs cın malları kendını ıspatlamıs markalardır cınde olsa cınlılerın ıcınde en guvenılır dıyebılırız oyuzden 300-500 ver sonra 1200e aldıgın motor 1200masraf acmasın

Renda MotorS

Arkadaşlar renda T-2 125cc motor aldım gerçekten 10 numara kalkışları fln çok güzel arkadaşımda MONDIAL 150 HS var otobana çktık denemek için kalkışta onun önüne geçtim sonrasında ibrem 110 flndı brz önüme geçti ama 130u gördüm sonra arkamda kaldı gerçekten çok memnunum motorumdan... bu iki motor arasında 600 lira kadr fark var ama bence mondial alıpta gereksiz paralar dökmeyin hepsinde aynı parçalar var sonuçta...!! RendA MotorS

TBT_1912: kardeş diğer yorumlarıda okudum şaşırdım çünkü bu motora bu yorumlar yakışmamış motor süper bizim manisada bir sürü kullanan var hepside memnun.motor KANUNİ BRETON 125 den çok daha iyi hem hızlı hem çok kullanışlı...ama yedek parçalarda sıkıntı olabilir ki pek büyük sıkıntı değil bende almayı düşünüyorum renda 125 lik çünkü motordan çok çok anlayan bi abi var manisa sanayisinde döşemecilik yapıyo ama gerçek sevgisi motorlarda adamın 3 motoru var honda cbr 125 var yamaha ybr 250 var bide renda 125 var ve motorda tam 2 senelik dünkü motor gibi.ii bi motorcu olan adam neden kötü motor alsn ki..renda motorlar ii ve kullanışlıdır..

Arkadaşlar renda T-2 125cc motor aldım gerçekten 10 numara kalkışları fln çok güzel arkadaşımda MONDIAL 150 HS var otobana çktık denemek için kalkışta onun önüne geçtim sonrasında ibrem 110 flndı brz önüme geçti ama 130u gördüm sonra arkamda kaldı gerçekten çok memnunum motorumdan... bu iki motor arasında 600 lira kadr fark var ama bence mondial alıpta gereksiz paralar dökmeyin hepsinde aynı parçalar var sonuçta...!! RendA MotorS
Rodajdaki motora öyle bas. sonra birkaç bin km sonra motorda arıza çıksın, Sende mondial ya da Kanuniden yedek parça al :). Daha ne bayi ağı nede servis ağı genişlemiş. Gebze ve çevre köylerde de Harput Star marka motosikletler geziyor. ama gel gör ki firma motorları gümrükten çekemeden battı. Çin mallarını ithal eden ithalatçıları bir türlü anlayamıyorum. Birbirleriyle aynı olan motorları ülkeye farklı adlarla sok ondan sonra satamayıp bat :) Kullanıcılarıda sağda solda kulaklarını çınlatsınlar. Motorlarınızın şasesindeki üretici isimlerini internette arattırın görün nekadar çok farklı çeşitli motorlar var. Birde şu var bakıyorsun iki motor birbirininin aynısı. Tamam diyorsun x firma batsa bile parçayı y den alırım. Sonra bir gdiyorsunki adam 0,5 lik bir fark yapmış parça elinde patlıyor. Hobi olarak motosiklet tamirciliği yapıyorum haftasonları. bu şekilde bir sürü motor geliyor. misal harput star geliyor dıştan bakıyorsun atıyorum kanuni elite 100 ile aynı gövde diyorsun bir geliyor parça vida yeri farklı tırnağı farklı renk farkını söylemiyorum bile :) Mesela piyasadaki hava soğutmalı çinli tüm 250 cc lik chopperların motor aksamı birbirinden farklı. Yahu piston pimleri bile farklı :)

Sağlıcakla.

Renda ne yaa tipleri aynı mondial asya falan bir farklılık yok işte sadece isim değişmiştir hiç bulaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar