Hocam ne güzel yerler oralar yaa:cat:
resimlerin turkıyeye ait olmadıgı her halden zaten her zman belli oluyor.
Şehir cok düzenli,otobandalarda öyle bir radar sistemi varki Ausgang tabelalarını gördügünüz zaman yani çıkışları o kadar kaliteli kameralar varki 600m ilerden sizin fotonuzu cekip extradan bir zoom foto daha cekerek adresinize radara girdiginiz postalanıyor.Resimler o kadar kaliteliki aa ne kadar guzel çıkmışım bile diyebilirsiniz
Remzi66 Cok hasret çektirdin bana![]()
çok güzel fotolar,belçika günlerimi hatırlattın bana
paylaşım için tşk![]()
güzel paylaşım teşekkürler:cat:.ne zaman senin motounu görsem kendi motorumu görmüş gibi oluyorum, motoru hariç her şeyi aynı sanırım:silent:
Cbf 500... cift silindir dimi onlar... kac beygir????
yarildim gulmekten kucumser gibi olmus :mrgreen:
gecen hafta ebay de gosterge paneli bakiyordum cbf500 icin o da sansa mil hesabi kadrandaki son hane 160 aklima o geldi senin naked i gorunce
Selamlar Remzi bey, gezilerinizi keyifle izliyorum ,şunu bilinki şanslı insanlar gurubundansınız yaşadığınız yer itibari ile, gezilerinizdeki resimlere baktıkça, hep İstanbul'dan kurtulma yollarının hayalini kuruyorum
Ayrıca Freebiker.tr de de üyeliğniz varmı sizin ?
bu arada benim motorsikletimde sizin kinin grenajlı kopyası biz seyredemiyoruz ama size tavsiyem inci gibi dizilmiş o motor bölümüne zevkle bakın rengin siyah olmasıda ayrı bir güzellik katıyor
Avrupa'yı turlaman lazım ama yedek pil al ki bizde senle gezelim.
Offff ne güzel yerler var bu dünyada yaaaar: Ne güzel ben de gezmek istiyoooruuuummmm........
remzi abi o kadar çok geziyosunki
kimliğimi alıp gelsem alırmısın beni :mrgreen:
o kadar diorm yani
Sen gel yeterki..
Seni üzerime bile alirim sorun yok... :mrgreen:
Birdakika kac cocugum olucak hesaplamam gerek simdi..:silent: