Ren (Rhein) kenarinda bir günüm

güzel paylaşım teşekkürler:cat:.ne zaman senin motounu görsem kendi motorumu görmüş gibi oluyorum:), motoru hariç her şeyi aynı sanırım:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinize tesekkürler arkadaslar..

resimlerin turkıyeye ait olmadıgı her halden zaten her zman belli oluyor.

Şehir cok düzenli,otobandalarda öyle bir radar sistemi varki Ausgang tabelalarını gördügünüz zaman yani çıkışları o kadar kaliteli kameralar varki 600m ilerden sizin fotonuzu cekip extradan bir zoom foto daha cekerek adresinize radara girdiginiz postalanıyor.Resimler o kadar kaliteliki aa ne kadar guzel çıkmışım bile diyebilirsiniz :p

Remzi66 Cok hasret çektirdin bana :)

Simdiye kadar genelde yirtiyorcu motorlar bu radarlardan. (resimdeki gibi sabit radarlardan) Sadece önden cektikleri icin motorlari yakalayamiyorlardi.
Ama simdi bizim buraya bir kamera koydular. Hem önden hem arkadan cekiyor.
Umarim bu kameralardan daha cok koymazlar. Ben düsseldorftaki sabit kameralarin yerlerini zaten biliyorumda. Tanimadigimiz yerlerde oldumu sakat..
En sakatida polis tabancayla ölcüp durdurursa..:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 AM ----------

çok güzel fotolar,belçika günlerimi hatırlattın bana:)

paylaşım için tşk:)

Belcikanin otobanlari da harika.. Bütün otobanlarda isiklar yaniyor hep.
Biraz garip ama güzel...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------

güzel paylaşım teşekkürler:cat:.ne zaman senin motounu görsem kendi motorumu görmüş gibi oluyorum:), motoru hariç her şeyi aynı sanırım:silent:

:) Cbf 500... cift silindir dimi onlar... kac beygir????

:) Cbf 500... cift silindir dimi onlar... kac beygir????

yarildim gulmekten kucumser gibi olmus :mrgreen:
gecen hafta ebay de gosterge paneli bakiyordum cbf500 icin o da sansa mil hesabi kadrandaki son hane 160 aklima o geldi senin naked i gorunce

yarildim gulmekten kucumser gibi olmus :mrgreen:
gecen hafta ebay de gosterge paneli bakiyordum cbf500 icin o da sansa mil hesabi kadrandaki son hane 160 aklima o geldi senin naked i gorunce

Yok neden kümümsiyeyimki? alakasi yok.. Motorlari pek tanimam hepsi bu.
Hepsinide tanimayada mecbur degilim sonucta.. 750 cc ler cift silindir sonucda dimi? yada daha büyükleri..

-----------------------

simdi netten baktim cbf500 lere.. Harika motor.. benimkisinin neredeyse aynisi..
Ve 57 beygir.. bu motoru neden kücümsiyeyimki????

Son düzenleme:
ne güzel bi doğası varmış yeşillik her taraf, medeniyetin gözünü seveyim :p yerlerde çöp bile gözüme ilişmedi, yollarda gayet düzgün buralardaki gibi köstebek yuvasına hiç benzemiyo, bi de adamlara bakarmısın bisiklette bile kask takıyolar kutlamak lazım. bunu saymayız yeni gezini ve yeni fotolarını bekliyoruz :rendeer:

yollar mükemmel düzenli bayıldım tek kelimeyle çok güzel bi gezi devamını bekliyoruz :)

böylesine düzenli şehirlerde motosiklet kültürü olan bir ülkede motosiklet kullanmakta ayrı bir zevk olsa gerek :) imrendim :)
resimler için teşekkürler ...

Güzel yerlermiş oraları.Paylaşım için teşekkürler.Kazasız sorunsuz nice yollar.

Offff ne güzel yerler var bu dünyada yaaaa :pr: Ne güzel ben de gezmek istiyoooruuuummmm........

Merhaba, bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Yapacağınız diğer gezileri de şimdiden merakla bekliyorum.

Selamlar Remzi bey, gezilerinizi keyifle izliyorum ,şunu bilinki şanslı insanlar gurubundansınız yaşadığınız yer itibari ile, gezilerinizdeki resimlere baktıkça, hep İstanbul'dan kurtulma yollarının hayalini kuruyorum :)
Ayrıca Freebiker.tr de de üyeliğniz varmı sizin ?

bu arada benim motorsikletimde sizin kinin grenajlı kopyası biz seyredemiyoruz ama size tavsiyem inci gibi dizilmiş o motor bölümüne zevkle bakın rengin siyah olmasıda ayrı bir güzellik katıyor

Son düzenleme:
Selamlar Remzi bey, gezilerinizi keyifle izliyorum ,şunu bilinki şanslı insanlar gurubundansınız yaşadığınız yer itibari ile, gezilerinizdeki resimlere baktıkça, hep İstanbul'dan kurtulma yollarının hayalini kuruyorum :)
Ayrıca Freebiker.tr de de üyeliğniz varmı sizin ?

bu arada benim motorsikletimde sizin kinin grenajlı kopyası biz seyredemiyoruz ama size tavsiyem inci gibi dizilmiş o motor bölümüne zevkle bakın rengin siyah olmasıda ayrı bir güzellik katıyor

Tesekkürler
Yazdiklarinizi simdi gördüm...
Freebiker.tr ????
Hayir yok.. Buradan baska biryerde kayitli degilim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 AM ----------

Avrupa'yı turlaman lazım ama yedek pil al ki bizde senle gezelim.

Sorun degil yedek pil..:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 AM ----------

Offff ne güzel yerler var bu dünyada yaaaa :pr: Ne güzel ben de gezmek istiyoooruuuummmm........

Atla motoruna buyur gel... Ben seneye Türkiyeye kismetse motorla..
Bu sene niyetim vardi ama hem gec oldu hemde acemilik var daha...

bnm cektigim bikac ren nhri fotolarıda eşlik etsin konuya:)
almanyada herkez kurallara uyuyor kımse yola atlamıyor daha dün sabah döndüm tr ye we aksam üstü dışarı cıktım orda otobüs bile yayalara yol veriyor burda polis basıp geciyor:cherry: ve dışarda dolaşırken kendimi arabaların yol vermesi için beklerken buldum bugün bekledim biraz yol veren cıkıcakmı karsıya geçeym diye ama imkansızı istemişim ben:cherry: bırkac dakıka bekledıkten sonra en sonunda dayanamayıp arabalarn arasından attım kendimi karşıya
fotolar bonn dan:)fotograflardaki tarih yanlıs en fazla 1 haftalıklar:wiinkk:
cimg0615z.jpg

cimg0616c.jpg

cimg0617p.jpg

cimg0569p.jpg

remzi abi o kadar çok geziyosunki
kimliğimi alıp gelsem alırmısın beni :mrgreen:
o kadar diorm yani

remzi abi o kadar çok geziyosunki
kimliğimi alıp gelsem alırmısın beni :mrgreen:
o kadar diorm yani

Sen gel yeterki..
Seni üzerime bile alirim sorun yok... :mrgreen:
Birdakika kac cocugum olucak hesaplamam gerek simdi..:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar