Ren (Rhein) kenarinda bir günüm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam hepinize..
Ehliyetimi gecen pazertesi aldim ve cuma gününe kadar turladim vaktim oldukca..Cumartesi ve pazar hava kötüydü ve benimde pek vaktim olmadigi icin motorum yatti garajda. Dün pazar günü fransiz asilli bir arkadasla konusuyoruz bugün icin.. Tamam vaktim olursa cikariz gezmeye. Ama belli olmaz diyor. Onda bir hyosung 125 cc var.. Bir hafta öncesine kadar dalga geciyordu benim 50cc ile.. :mrgreen: simdi ben onunla dalga geciyorum hep.:mrgreen: Bugün saat 14 te onun yanindayim.. Ben gelemiycem kusura bakma isim var.. Bende yanliz gezmeye cikiyorum..Ren nehrinin kenarinda dolasiyorum genelde..
Birsürü resim cektim ama size hosuma gidenleri aktaricam..
Fazla yorum yok.. Zaten yaptigim 150km falan.. Buraya yakin köylerde az dolastim. Yanlizda olsa yine harikaydi...
Buyrun...
Bu ren (rhein) nehri..

Misir tarlasi

Burada bu fotograf makineleri var hizli gidenler icin. Güzel resim cekiyorlar ama pahaliya patliyor adama.. Sabit radar sistemi :mrgreen:

Bir sigara molasi

Yine ren (rhein) nehri

Burada araba vapuru yanasiyor. Düsseldorf ta 5 köprü var ren i gecmek icin ama nostalji olarak bunarda var. iki yerde var bu araba vapurlari. Tabiki istanbulla karsilartikmak imkansiz..:) Cok büyük degiller zaten.. Sanirim en cok 10 araba alabilirler..

Yurdumda kask takmaya utanan arkadaslar icin bu resim. Utanmaniza gerek yok.. Burada bisiklet sürücüleri bile kask takiyor utanmadan..

Mavisim

Az önce gemiden ine bisikletliler önümde

Eski alman evleri..

Ve düsseldorf a dönüyorum sonunda...

Tesekkürler. Harika bir gündü benim icin...

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuş, çok hoş yerler var, fotoğraflar da güzel.

Ancak bazı resimlere yazı yazmamışsın. Not ettim bir kenara. Bir daha olmasın::yanliss:

:)

Güzel gezi olmuş, çok hoş yerler var, fotoğraflar da güzel.

Ancak bazı resimlere yazı yazmamışsın. Not ettim bir kenara. Bir daha olmasın::yanliss:

:)

ok birdahakine her resime birsey yazarim :p isim var yani:mrgreen:

şehir ne kadar düzenli. gözüme çarpan ilk şey bu oldu. turistik mekanlar mı yoksa şehrin geneli mi böyle. merak ettim doğrusu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısa bir gezi ama fotoğraflar harika,değişik bir atmosferi yaşattınız.Teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler . Senden bir ricam var motosiklet kullanırken resim çekme zaten hiç güzel değilller. Çünkü o yollardan burdada var biliyoruz.:)

Paylaşım için teşekkürler,gezilerinin devamını bekliyoruz..Remzi66 Şahsen ağaçların gölgesinde yapılan yolu çok severim..

Güzel gezi olmuş remzi. Paylaşım için çok tşk.Bu arada gezdigin yerlerdeki düzene bende deginmeden edemeyecegim:cat:

selamlar,cbf 500 benim ilk makinam,gezi notları için teşekkürler.
kafası olan kask kullanır.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben de nereye kayboldu bu adam diye dusunup duruyordum.:)
Eline saglik nehir fotograflari için.
Fakat insan bir kaç tane de balik resmi çeker yahu.:p

Bu nehirle ilk tanismamiz, Basel tarafinda olmustu.
Belki bir gun Almanya'nin içlerine kadar gider, bir de oradan bakariz suya.:wiinkk:

şehir ne kadar düzenli. gözüme çarpan ilk şey bu oldu. turistik mekanlar mı yoksa şehrin geneli mi böyle. merak ettim doğrusu.

Turistik mekanlar degil. Köylerin genel durumu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------

kısa bir gezi ama fotoğraflar harika,değişik bir atmosferi yaşattınız.Teşekkürler

Bunlar senin turlarinin yaninda sifir hemsom.. :mrgreen: Umarim birgün benide alirsin yanina trakyada gezerken.. Ama dag tas olmasin lütfen..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

Paylaşım için teşekkürler . Senden bir ricam var motosiklet kullanırken resim çekme zaten hiç güzel değilller. Çünkü o yollardan burdada var biliyoruz.:)

Tamam birdaha cekmem.. Anliyorum ne demek istedigini...:):):p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 PM ----------

Paylaşım için teşekkürler,gezilerinin devamını bekliyoruz..Remzi66 Şahsen ağaçların gölgesinde yapılan yolu çok severim..

Agaclar harikada bir kötü yani var.. Motorcularin ölümü olabiliyor bazen..
Burada SIK SIK olan olaydir bu yoldan cikip agaclara bindirmek. :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

Ben de nereye kayboldu bu adam diye dusunup duruyordum.:)
Eline saglik nehir fotograflari için.
Fakat insan bir kaç tane de balik resmi çeker yahu.:p

Bu nehirle ilk tanismamiz, Basel tarafinda olmustu.
Belki bir gun Almanya'nin içlerine kadar gider, bir de oradan bakariz suya.:wiinkk:

Coq bailk resmi cekmek icin tutmam gerek. Oda bana yasak..
Onun icin ehliyetim yok..:mrgreen: Ruhsatim yani..
Ama iyi bir fikir bu yaaaaa. Balik tutma ehliyeti yapsammi acaba??:mrgreen:

Deklanşörüne sağlık remzi66 :)
Ehliyeti aldın seni tutana aşk olsun; Çok güzelmiş gezdiğin yerler :)

resimlerin turkıyeye ait olmadıgı her halden zaten her zman belli oluyor.

Şehir cok düzenli,otobandalarda öyle bir radar sistemi varki Ausgang tabelalarını gördügünüz zaman yani çıkışları o kadar kaliteli kameralar varki 600m ilerden sizin fotonuzu cekip extradan bir zoom foto daha cekerek adresinize radara girdiginiz postalanıyor.Resimler o kadar kaliteliki aa ne kadar guzel çıkmışım bile diyebilirsiniz :p

Remzi66 Cok hasret çektirdin bana :)

Mükemmel bi gezi ve anladım ki Avrupalı, doğayı kesinlikle bozmadan şekil vemek konusunda bizlerden çok çok başarılı.

çok güzel fotolar,belçika günlerimi hatırlattın bana:)

paylaşım için tşk:)

sık sık böyle resimler beklerim kendi şahsıma adına yazıyorum nasıl olsa benim böyle yerlere gitmem imkansız parkta otururken ve şehir merkezinde değişik mekanlarda gidemesekte resimlerle tanımış oluruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar