Rekor Sende

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla iyiliğini bilemem, çok ardniyetli davranıyor.. Tanımam etmem...Uzatmak taraftarı değilim dedikçe çıta yükseliyor...Sırada sinkaflı küfür mü var? İyide niye? Tanışmıyoruz...

Yok bizde sinkaflı küfür pek olmaz. En son ben ana-avrat küfür yedim ama aramızda değil artık o arkadaş.

Motosikleti
D400
Valla iyiliğini bilemem, çok ardniyetli davranıyor.. Tanımam etmem...Uzatmak taraftarı değilim dedikçe çıta yükseliyor...Sırada sinkaflı küfür mü var? İyide niye? Tanışmıyoruz...

Kavga yok hocam, konusuyoruz sadece. forum bu.

burada ne hakaretler, kavgalar dönüyor. bunlar basit şeyler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yani...İstiyoruz ki hep bize göre olsun herşey..Olmayınca ya ağla ya hakaret et..

2021 sonu NC almaya karar vermiştim. Sarı sitede listemi düzenledim, aradıklarım, yazdıklarım olmaya başladı. Ben genelde liste fiyatının duruma göre %5-7 arasında teklif ederim. Biraz gerizekalı bir vicdanım var sanırım....Malum genelde Honda Yamaha cılar çok inmez, satacağını bilir... Derken bir ilan düştü, 101 bin yazmış, fiyat oldukça uygun. Hemen aradım ve motorun durumunu konuştuk. Konuşma iyiye gittikçe adam bekliyor tabi pazarlık olacak mı diye, hissediliyor. "Tek ricam 100 e bırakmanız" dedim. Adam da rahatladı ve zaten 100 düşünmüştüm 101 derken dedi. El sıkıştık telefonda. Gittim , satıcı çok değerli bir kardeşim, beni Esenlerden aldı tüm işler halloluncaya kadar bırakmadı, evinin önünden yolcu etti.

Ben bu tarz olunca seviyorum. Motorun piyasası en az 120 iken neden işi çingen pazarlığına dökeyim. Eğer arkadaş 130 dese zaten listeme girmeyecekti. Yani şunu yapmayacaktım, "yok ben ille bu motoru almak zorundayım, istediğim fiyata gerekirse kırbaçlayarak indireceğim" demeyecektim. Sırf sinir etmek için yarı fiyat teklif edenler var. Bu nasıl bir açlık ki bu şekilde tatmin oluyor, hayret...

[url]https://i.hizliresim.com/n7atd19.jpg[/url]

Sattığım rakamı söylemek istemiyorum gelecek tepkileri bilerek..

Offf nc750 ye bak..yakiyooo.koltukta o bicim rahat gozukuyor.
Gercekten hos motormus.

Tek kusuru cirkin egzozu.Egxoz dusmaniyim ama bu motorda sirf gorsel nedenlerle egzozu degistirdirdim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyide hırbonen, egsoz yok resimde..��

Evet o yuzden cok hosuma gitti :)
Diger taraftan ceksen ayni etkiyi yapmazdi ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Şaka maka aynısı aklıma geldi. O Nc'nin seleyi kim yapmışsa hakikaten güzel yapmış.

Bununla ne kmler yapardin,vallahi tam senlik :)
Tostlar,cop sisler de bedavaya gelirdi.

Hemen hesap yapalim 1 lt az yaksa(senim kawa da gayet basarili) 1300 km de 13 lt

13 x 22 = 286 cok guzel karin doyar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evet o yuzden cok hosuma gitti :)
Diger taraftan ceksen ayni etkiyi yapmazdi ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Bununla ne kmler yapardin,vallahi tam senlik :)
Tostlar,cop sisler de bedavaya gelirdi.

Hemen hesap yapalim 1 lt az yaksa(senim kawa da gayet basarili) 1300 km de 13 lt

13 x 22 = 286 cok guzel karin doyar.

Kawa'da beni motive eden sele konforu değil, boya kalitesi :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Tamamen katılıyorum...Topiği aslında direk fiyat olarak açmadım. Yaklaşım çok komik geldi...Zaten kızamadım da mesajda, güldüm..Ne acındırmalar...Yani sevmiyorum bu tip ajitasyonları...

Motor 2021 Tenere700 9bin küsür km de nokta hatasız, ikinci sahibiydim...Orjinal yamaha çanta, çanta demiri, orj. koruma, tur camı vs vardı. 310 istedik 290 a acil ihtiyaçtan satabildik...300 e gidebilirdi ama beklemek istemedim...250 cidden komikti rakam olarak. 290 a alan arkadaş hayır duasıyla aldı. Zarar ettim mi? Tabiki hayır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Plaka açık, "birileri" bakabilir, araştırabilir...

O değilde şu tip konfor seleleri aşırı çirkin bulan bir ben miyim ya?

Benim tracerda bundan çok daha zarif duran bir konfor sele vardı aldığımda, valla söküp orjinale döndürdüm. Her motora bineceğimde gözüme takılıyordu. Aga rahattır mahattır iyi hoşda görüntü çok çirkin ya.

Hani illa konfor isteyen uzun yolda airhawk benzeri ufak bir minder falan taksın, işi bitince çıkarır koyarsınız çantaya, hiç değilse görsellik bozulmaz.

Birde sert sele bana daha iyi geliyor, aşırı yumuşak seleye bir türlü alışamadım gitti.

O değilde şu tip konfor seleleri aşırı çirkin bulan bir ben miyim ya?

Benim tracerda bundan çok daha zarif duran bir konfor sele vardı aldığımda, valla söküp orjinale döndürdüm. Her motora bineceğimde gözüme takılıyordu. Aga rahattır mahattır iyi hoşda görüntü çok çirkin ya.

Hani illa konfor isteyen uzun yolda airhawk benzeri ufak bir minder falan taksın, işi bitince çıkarır koyarsınız çantaya, hiç değilse görsellik bozulmaz.

Birde sert sele bana daha iyi geliyor, aşırı yumuşak seleye bir türlü alışamadım gitti.

Rahatta değildi o kadar, ön ve arkaya gelen yumuşaklık farklıydı. Şekil göreceli, ben beğenmiştim. Üzerinde geldi motorun, ben yaptırır mıydım, sanmıyorum. Orjinallik takıntılıyım biraz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar