Yani...İstiyoruz ki hep bize göre olsun herşey..Olmayınca ya ağla ya hakaret et..
2021 sonu NC almaya karar vermiştim. Sarı sitede listemi düzenledim, aradıklarım, yazdıklarım olmaya başladı. Ben genelde liste fiyatının duruma göre %5-7 arasında teklif ederim. Biraz gerizekalı bir vicdanım var sanırım....Malum genelde Honda Yamaha cılar çok inmez, satacağını bilir... Derken bir ilan düştü, 101 bin yazmış, fiyat oldukça uygun. Hemen aradım ve motorun durumunu konuştuk. Konuşma iyiye gittikçe adam bekliyor tabi pazarlık olacak mı diye, hissediliyor. "Tek ricam 100 e bırakmanız" dedim. Adam da rahatladı ve zaten 100 düşünmüştüm 101 derken dedi. El sıkıştık telefonda. Gittim , satıcı çok değerli bir kardeşim, beni Esenlerden aldı tüm işler halloluncaya kadar bırakmadı, evinin önünden yolcu etti.
Ben bu tarz olunca seviyorum. Motorun piyasası en az 120 iken neden işi çingen pazarlığına dökeyim. Eğer arkadaş 130 dese zaten listeme girmeyecekti. Yani şunu yapmayacaktım, "yok ben ille bu motoru almak zorundayım, istediğim fiyata gerekirse kırbaçlayarak indireceğim" demeyecektim. Sırf sinir etmek için yarı fiyat teklif edenler var. Bu nasıl bir açlık ki bu şekilde tatmin oluyor, hayret...
[url]https://i.hizliresim.com/n7atd19.jpg[/url]
Sattığım rakamı söylemek istemiyorum gelecek tepkileri bilerek..