Regal Raptor DD250E-9 vs KEEWAY - Supershadow 250

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Regal Dostum sonucta su soğutma bile var...

Hiç düşünmeye gerek yok...

kesinlikle regal titresim cok az arkadasta var choppera gore cok seri hızlı ve kullanım olarak cok rahat sele boyu ve direksyon super ses olarakda ufak bir oynamayla cok iyi hale geliyo keeway için arkadasta 150 digerinde 250 var 150 de titresim cok fazla 250 için ustunde cok oynama yaptı rus egsoz falan ama regalin önemli özelligide su sogutmalı olması bence regal al dusunme tabii karar senin
nassı titreşim az yav keeway o konuda daha iyi sanki...

ama regalin su soğutma muhabbeti konusunda herkes haklı yazın zorluk çekmessin onun dışında ekstradan o bunda daha kaliteli diye bişi yok ikiside hemen hemen aynı kalitedeler.

bir yıl kadar regal kullanmışlığım var,iki kişi 250 km yol yaptığımızda oldu. nefis makina.
keeway için yorum yapamam.
fakat 2. el hyosung gv250 yi de gözden geçirmeni tavsiye ederim sanırım daha zamanın da var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
regal çok ucuz almayanı ::cekic::::cekic::(aklıma tv reklamı geldi)

tabiki baba regal

BİNİCİ MOTORU ALACAKSAN REGAL TAVSİYE EDİYORUM KALKIŞI 170KG'YA GÖRE OLDUKÇA İYİ ALDIGIN GÜN MOTOR KORUMA DEMİRLERİNİ ÇIKAR BENCE :mrgreen:DÜŞERSENDE KORKMA SADECE DİREKSİYONU MERKEZDEN KAÇIYOR CİVATALARI SÖKÜP DÜZELTİRSİN.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kesinlikle regal titresim cok az arkadasta var choppera gore cok seri hızlı ve kullanım olarak cok rahat sele boyu ve direksyon super ses olarakda ufak bir oynamayla cok iyi hale geliyo keeway için arkadasta 150 digerinde 250 var 150 de titresim cok fazla 250 için ustunde cok oynama yaptı rus egsoz falan ama regalin önemli özelligide su sogutmalı olması bence regal al dusunme tabii karar senin

o 150 olan arkadaş benim :D
şöyle diyim. 100ü geçtikten sonra götüm başım uyuşuyo. doğrusunu söylemek gerekirse. rr gayet güzel bence. bana olsa ben alırım öyle dyim. bisiklet gibi kalıyo altımda. 180 den uzun değilsen rr al bence :D ve tabi shadow mu rr mi dersen rr derim. hem motomax ile cebelleşmezsin hem de kral bi chopper sahibi olusun

mes

Dedim ya ...Regal Raptor .Başkalarıyla Boşuna vakit kaybetmeyin...Herkese sevgiler:rendeer:

o 150 olan arkadaş benim :D
şöyle diyim. 100ü geçtikten sonra götüm başım uyuşuyo. doğrusunu söylemek gerekirse. rr gayet güzel bence. bana olsa ben alırım öyle dyim. bisiklet gibi kalıyo altımda. 180 den uzun değilsen rr al bence :D ve tabi shadow mu rr mi dersen rr derim. hem motomax ile cebelleşmezsin hem de kral bi chopper sahibi olusun

cok iyi açık açık yazmış arkadaş oram buram uyuşuyor diye harika :mrgreen:

RR derim ama sıfır 5 milyar civarı sanırım..biraz düşük model japonlardan bulabilirsin o rakama virago535 veya en500 gibi kesinlikle sıfır düşünmüyorsan..

Tanıdık motorcu var 3800 ytl sıfır fiyatı vede 1000 ytl peşin kalanını 12 ay vade farksız taksitle alıcam regal alırsam eğer. İsteyen varsa aracı olabilirim :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Keeway üretimi bitti.Şu anda Lifan Düzce'de harika motorlar yapıyor
www.lifan.com.tr.
LF 200-18 ve LF-400 benim favorilerim.
Lİfan aynı zamanda Bisan-Lifan,Monero,V-Star(Yamaha),Keeway'in de gerçek
üreticisi.Çünkü Virago'nun yeni lisans sahibi ve Yamaha V-Starlar lifan üretimi.
1-2 milyar farkı düşünerek başlangıç motoru olarak küçük motor almayı düşünme
satarken zarar edersin en iyisi 250 likle başla.
Hangisi gönlüne yatarsa ve servisi yakınsa.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bende bir hafta içinde bi çin chopper alcam herkes rr diyo ama ben ankarada oturuyorum bir tane sıfır rr satan yok!!!!!!

ben kime neye güvenip rr alayım daha motoru yokki ankarada yedek parçası olsun!!

bugidişle alcam bi mondial sabah aksam ugrascam baska çare kalmadı..:(

tigeri banamı öğreteceksin 1 sene kullandım o motoru ve biran önce elimden çıkartıpta kurtulsam diye baktım her gün sorun ben hiç memnun değildim kaç kere servis yolu tuttum 1 senede belli değil

jinlundan daha beter bir motormudur ? yıllardır jinlun için de titreşimli ve çok sorun çıkardığı söylenir, ben 2.el raptor ya da dorado yerine sıfır tiger s düşünüyordum ama olumsuz laflar çok fazla, regal de sorun çıkmıyor mu diyesim geliyor :) illa regal mi alıcaz:) laflarımda ciddiyim, fuar sırasında ya da sonrasında bir motorum olabilir ama servislerle uğraşmak istemiyorum, zaten arada sırada sadece hafta sonu istanbul çevresini gezmek için alıcam...

Keeway üretimi bitti.Şu anda Lifan Düzce'de harika motorlar yapıyor
www.lifan.com.tr.
Lİfan aynı zamanda Bisan-Lifan,Monero,V-Star(Yamaha),Keeway'in de gerçek
üreticisi.Çünkü Virago'nun yeni lisans sahibi ve Yamaha V-Starlar lifan üretimi.
1-2 milyar farkı düşünerek başlangıç motoru olarak küçük motor almayı düşünme
satarken zarar edersin en iyisi 250 likle başla.
Hangisi gönlüne yatarsa ve servisi yakınsa.
BU lifan motorların fiyatları ne kadar acaba?

Ben Regal Raptor E-9 alalı 1 hafta oldu.
Motor seri , rahat , tadmin edici , ve ilgi çekici.

Tavsiyem RR dir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çin işi kısmet işi... Hangisini alırsan al derim ben.

Şansın varsa, sağlam parçalarla temiz işçiliğe sahip olanlardan biri geçer eline ve yıllarca sorunsuz kullanırsın!
Şansın yoksa ertesi gün servisin yolunu tutarsın...

Sıvı soğutmalı veya hava soğutmalı olayına fazla kafa yormamak gerek. Sonuçta her ikisi de soğutuyor. Sıvı soğutmalı motor avantaj gibi görülebilir ama en ufak bir hatada (örneğin hararet muşurunun görev yapmaması veya fan bobininin kesmesi halinde) farkına varmadan motoru kaynatırsın!

Dediğim gibi; şans işi bu iş, çünkü çin mallarının hemen hepsi yeterli kalite kontrolü yapılmayan parça ve işçilikle paldır küldür piyasaya sürülüyor.

Regal Raptor Dadyw DD250 E-9 / Satıyorum / Ankara

Sizlere güzel bir haberim var. Acil ihtiyaçtan motorum ne yazık ki satıyorum. Almak isteyen arkadaşlar olursa 0555 630 80 61. Ümitköydeyim. İş yeri de GOP'ta. Görmek isteyenlere duyurulur. İstediğim rakam 3.850 YTL. Motorda hiçbir sorun yok. Kazasız - ... :) :queen:

- Motorda yaklaşık 800 YTL masraf yapıldı.
- Orjinal çantası ve Deri çanta da beraberinde verilecektir.
- 1 adet de kask verilecektir.

Ben geçen sene bir arkadaşımdan aldım ve motorumdan çok memnunum. Ufak tefek talihsiz düşüşlerime rağmen motor hala sapasağlam ve yedek parça problemi de henüz yaşamadım. Ben 12.000 km iken aldım motoru. Eski sahibi 1 yılda yapmış bu km.yi ve ben de 4 ayda tam 4000 km yol yaptım hala banamısın demiyo. normalde bir motora göre (çin malı bir motora göre) bu km gayet iyi. Bu sene motorumu yeni çıkartıyorum. Havalar da malum Ankara'da yavaştan düzelmeye başladı. Gerçekten de kullanması çok zevkli bir motor.

Motorda bazı değişiklikler var.

- Pedallar ileri uzatıldı
- sinyaller değiştirildi
- çantalar çıkartıldı
- motor koruma çıkartıldı
- egzos açıldı

görüntüsü inanılmaz değişti. regal mi jinlun mu diye karar veremeyen herkese şiddetli tavsiyemdir. ne yolda kalır, ne çalışmama gibi problemi olur (soğuk havalar hariç).

çalışmama problemi derken aletin jiklesini çok iyi bilmek lazım. motorun sesini tanımak lazım, sesi değişince jikleyi indirip biraz da öyle ısıtıp sonra hareket etmek lazım. hepsi 1 sigara içme zamanına bakar.

durum budur. herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Resimlerim de bunlar...

l_93a0d6c459b0359cf2cc64fe9b6dbe19.jpg

l_3b3a05d0703f093cc461ddf575e3ac5b.jpg

l_900323af0c4faefaf8fd0ed64e8b5e9a.jpg

l_62fa82e487cc7427f0bf9dd1d9de40d5.jpg

l_44d5e2e46d91edd32e480ee6207f2a86.jpg

l_102d690119bd6b65593a67d5f76be1ad.jpg

l_293863814a7605be8d7621ec67b20c41.jpg

akn

KEEWAY - Supershadow 250 fuarda baktım göremedim üretimi durdurulmuş

keeway landcrouser motoru fuarda çok beğendim, tiger dan da heybetli bir 250cc olarak ilgimi çekti, regal bu motorun yanında kalıp olarak küçük kaldı, ama her iki motorda eski model bilmem kaç yılındaki harley'lerin kopyalarıymış, landcrouser mayıs da gelecek deniyor, üzerinde ss250 motoru varmış ama modfiyeliymiş, gücü artırılmış, ben fiyatına takıldım kaldım biraz, 12 ay vade farksız taksit yapmadılar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar