Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Regal Dostum sonucta su soğutma bile var...
Hiç düşünmeye gerek yok...
Hiç düşünmeye gerek yok...
nassı titreşim az yav keeway o konuda daha iyi sanki...kesinlikle regal titresim cok az arkadasta var choppera gore cok seri hızlı ve kullanım olarak cok rahat sele boyu ve direksyon super ses olarakda ufak bir oynamayla cok iyi hale geliyo keeway için arkadasta 150 digerinde 250 var 150 de titresim cok fazla 250 için ustunde cok oynama yaptı rus egsoz falan ama regalin önemli özelligide su sogutmalı olması bence regal al dusunme tabii karar senin
kesinlikle regal titresim cok az arkadasta var choppera gore cok seri hızlı ve kullanım olarak cok rahat sele boyu ve direksyon super ses olarakda ufak bir oynamayla cok iyi hale geliyo keeway için arkadasta 150 digerinde 250 var 150 de titresim cok fazla 250 için ustunde cok oynama yaptı rus egsoz falan ama regalin önemli özelligide su sogutmalı olması bence regal al dusunme tabii karar senin
o 150 olan arkadaş benim
şöyle diyim. 100ü geçtikten sonra götüm başım uyuşuyo. doğrusunu söylemek gerekirse. rr gayet güzel bence. bana olsa ben alırım öyle dyim. bisiklet gibi kalıyo altımda. 180 den uzun değilsen rr al benceve tabi shadow mu rr mi dersen rr derim. hem motomax ile cebelleşmezsin hem de kral bi chopper sahibi olusun
tigeri banamı öğreteceksin 1 sene kullandım o motoru ve biran önce elimden çıkartıpta kurtulsam diye baktım her gün sorun ben hiç memnun değildim kaç kere servis yolu tuttum 1 senede belli değil
BU lifan motorların fiyatları ne kadar acaba?Keeway üretimi bitti.Şu anda Lifan Düzce'de harika motorlar yapıyor
www.lifan.com.tr.
LF 200-18 ve LF-400 benim favorilerim.
Lİfan aynı zamanda Bisan-Lifan,Monero,V-Star(Yamaha),Keeway'in de gerçek
üreticisi.Çünkü Virago'nun yeni lisans sahibi ve Yamaha V-Starlar lifan üretimi.
LF 200-18 ve LF-400 benim favorilerim.
1-2 milyar farkı düşünerek başlangıç motoru olarak küçük motor almayı düşünme
satarken zarar edersin en iyisi 250 likle başla.
Hangisi gönlüne yatarsa ve servisi yakınsa.